În studioul meu de consultanţă de imagine intră zilnic femei care au în această perioadă aceeași dilemă. Deşi ştiu exact cu ce să se îmbrace de Crăciun, au nevoie de inspiraţie şi idei noi în ceea ce priveşte machiajul şi coafura. Mai jos, ţi-am pregătit câteva recomandări preţioase în funcţie de stilul tău astfel încât să fii o adevărată apariţie.

Stilul clasic
Dacă te reprezintă stilul clasic, probabil ţinuta ta va fi compusă din haine în nuanţe neutre, cu o croială simplă, dar de efect. Mizează pe un machiaj nude, în culori neutre. Pentru ochi, alege stilul cut crease realizat cu nuanţe mate. Poţi adăuga un eyeliner argintiu cu glitter, foarte discret, la baza genelor. Argintiul scoate în evidenţă ochii şi este un trend de care poţi să ţii cont de sărbători. Suficient de îndrăzneţ pentru ocazie, dar care totuşi nu va ieşi atât de mult în evidenţă, incât să te facă să te simţi incomod. Adaugă highlighter pe pomeţi şi gloss semitransparent  într-o culoare dulce pentru ca machiajul tău să fie complet. Coafura? Dacă vrei părul prins, optează pentru un coc spaniol. Dacă preferi părul desprins, alege bucle lejere

Stilul romantic
Vei purta cu siguranţă rochie, poate cu buline sau imprimeu floral. Talia marcată arată bine cu o coadă de cal în creştet, cu vârfurile ondulate. Te va face să pari subţire şi înaltă. Cât despre machiaj, mizează pe o reinterpretare a celebrului cat eye. Înlocuieşte linia de eyeliner negru cu un eyeliner colorat, care să se asorteze cu unghiile. Poate fi auriu, de exemplu. Pentru un aspect fresh, nu-ţi contura prea mult sprâncenele (chiar deloc) şi aşează pe sub stratul de pudră translucidă un blush cremos.

Stilul chic
Pentru femeia care preferă stilul chic, cel mai bun accesoriu este parfumul, iar machiajul şi coafura sunt pe locul doi. Totuşi, pentru o apariţie reuşită, ai putea să-ţi prinzi părul intr-un coc neglijent, din care să iasă câteva şuviţe. Punte-ţi  în păr o broşă preţioasă, dacă îţi place ideea unui look efortlessly chic. Pentru machiaj, foloseşte un CC Cream şi creion pentru ochi pe semiconjunctiva inferioară. Joacă-te cu nuanţe de prună, mov sau bordeaux. Acestea scot ochii în evidenţă şi transformă privirea, pentru că se potrivesc cu tuturor nuanţelor de iris. Simplu, dar interesat şi captivant. La fel ca tine.

Stilul casual
Relaxată, indiferent de situaţie. Cam aşa s-ar descrie ţinuta ta. De cele mai multe ori, femeile care iubesc acest stil adoră să-şi investească timpul şi imaginaţia în machiaj şi coafură. Pentru părul desprins, poţi miza pe celebrele hair waves. De data asta însă, adaugă fire metalizate (aurii, argintii, cupru, bronze) prin păr sau chiar glitter pe partea de top, unde îţi faci cărarea, dacă ai părul deschis la culoare. Dacă vrei părul prins, foloseşte-te de o bentiţă preţioasă cu elastic, pe care să rulezi părul din spate ca într-un coc boho. Un smokey eyes în care să înlocuieşti negrul cu maro închis, gri sau vişiniu va transforma acest tip de machiaj într-un look purtabil şi ziua, chiar dacă este mai intens. Joacă-te şi cu o mascara cu particule de glitter, pe care să o aplici doar pe genele din partea de jos, sau în colţul extern.

SHOP THE STORY:

Related Posts