Maria Stefan ∙ August 2, 2018 ∙ 2 min read

Visezi și tu la un păr lung și strălucitor? Dacă încă n-ai găsit rețeta perfectă, Corina Caragea îți dezvăluie care sunt secretele ei privind frumusețea podoabei capilare. Știm cu toții că prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV are un păr superb. Totuși, întrebarea care ne macină este: cum îl îngrijește și ce tratamente urmează pentru a-l menține așa? Primul pas în obținerea unui păr sănătos este îngrijirea la timp a acestuia. Vizitele regulate la salon, părul spălat și tuns la timp, dar și evitarea transformărilor radicale sunt doar câteva detalii pe care ar trebui să le iei în calcul pentru a avea un păr lung și strălucitor.

Char dacă a recunoscut că părul ei este o moştenire genetică, Corina Caragea a dezvăluit pe blogul ei personal cum își îngrijește podoaba capilară. Masca de întreținere pe care o folosește este mai simplă decât ți-ai imaginat!

„Pentru că mulţi dintre voi m-aţi întrebat, unii chiar m-aţi certat că nu dezvălui reţetă miraculoasă, hai să ne lămurim. Nu sunt convinsă că mă pot lăuda cu un păr perfect şi că sunt în poziţia în care să dau sfaturi. Am doar o moştenire genetică pe care o întreţin. Nu cred în produsele „miraculoase”, care să mă transforme peste noapte. Cel mai frumos păr cred că este cel îngrijit – spălat şi tuns la vârfuri la timp. Aceştia sunt primii păşi pe care eu îi fac. Apoi, părul meu are culoarea lui – castaniu închis. Nu e vopsit negru, nu a fost niciodată blond, roşu, agresat cu transformări radicale, chinuit cu decolorări şi alte ataşamente false.
Ce mai fac pentru părul meu? Îi prepar o mască naturală atunci când , că în viaţă oricărui om, am perioade în care îmi cade în mod alarmant, de exemplu. Masca o prepar singură din: ulei de ricin, ulei de măsline, gălbenuşuri de ou, Bitter suedez, vitamina A uleioasă şi vitamina E. Gramajele diferă în funcţie de podoabă capilară a fiecăruia. Recunosc, masca nu este tocmai frumos parfumată şi colorată, dar na, baba suferă la frumuseţe. Lăsând glumă la o parte, pe mine chiar m-a ajutat această combinaţie. Alături desigur de protecţia pe care i-o ofer părului meu – să îl spăl, să îl tund la 3 luni, să îl feresc la plajă, dar şi în piscină, să nu îl încarc excesiv cu produse de styling şi să nu îl chinui cu transformări bruşte”, spune Corina.
Foto: corinacaragea.ro

Citește și:

Editor’s Pick: Ce trebuie să conțină kit-ul de machiaj al oricărei femei

5 creme hidratante care fac minuni pentru tenul uscat

Related Posts

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…

Momentele preferate ale unui beauty editor

Dacă mă întrebi care sunt momentele mele preferate din toate cele 24 de ore, de cele mai multe…

Katy Perry, fără pungi sub ochi și fără acnee

Cântăreața Katy Perry a reușit să obțină rezultate foarte bune pentru aspectul tenului, atât în zona ochilor, afectată…