Alina Burlacu ∙ December 22, 2020 ∙ 4 min read

 

Îți dorești o experiență diferită de Sărbători? Cum ar fi să îți poți scoate în evidență anumite trăsături ale chipului fără machiaj?

Ne este foarte cunoscut sentimentul de încredere în sine pe care îl trăim atunci când simțim că arătăm bine. Iar de Sărbători acest sentiment completează bucuria de a fi cu cei dragi. În special în aceste momente, majoritatea dintre noi investim timp în a perfecționa trăsăturile cu care am fost înzestrate de natură. Deși fiecare persoană are un concept diferit despre frumusețe, percepția generală ca un chip să fie considerat frumos se bazează pe simetrie, echilibru și armonie. Aceasta poate fi o definiție atemporală a conceptului de frumusețe facială.

Atunci când sunt îndeplinite aceste 3 criterii, unghiurile formate de trăsăturile noastre creează contururi care sunt în mod natural plăcute vederii. Frumoasă înseamnă naturală, fără a exagera cu volume extreme. Indiferent dacă zâmbești, râzi sau ești încruntată, gama de produse JUVÉDERM® – lider mondial al fillerelor faciale pe bază de acid hialuronic – oferă o abordare holistică a întregii fețe, păstrând naturalețea mișcărilor și expresivității.

De ce fillerele faciale cu acid hialuronic sunt o variantă perfectă pentru tine acum?

Spre deosebire de intervențiile chirurgicale, soluţiile injectabile JUVÉDERM® sunt tratamente minim invazive care, cu ajutorul tehnologiei patentate, pot fi integrate în țesutul subcutanat pentru a crea un aspect și o senzație natural.

Rezultatele sunt vizibile imediat după administrarea tratamentului. Reacții precum inflamarea sau micile umflături sunt ușoare și dispar în câteva zile. Însă, majoritatea pacientelor își reiau activitățile obișnuite în aceeași zi, în funcție de tratamentul primit.

Fillerele faciale JUVÉDERM® conțin anestezicul lidocaină, care ajută la reducerea oricărui disconfort pe care l-ai putea avea în timpul procedurii. Gama de produse este destinată tratamentului diferitelor regiuni faciale, în funcție de rezultatele pe care doreşti să le obții.

Ce conține colecția JUVÉDERM®?

Gama premium de fillere faciale injectabile JUVÉDERM® este concepută pentru a satisface cele mai exigente cerinţe în materie de tratamente estetice realizate la nivelul întregii feţe:

Juvéderm® VOLUX –  definirea şi conturarea regiunii bărbiei și liniei mandibulare

Juvéderm® VOLUMA – restaurarea volumului pierdut la nivelul pomeţilor

Juvéderm® VOLIFT – augmentarea în volum a buzelor pentru crearea formei dorite

Juvéderm® VOLBELLA – corectarea zonei infraorbitale prin estomparea cearcănelor

Juvéderm® VOLITE – îmbunătaţirea calităţii şi texturii pielii la nivelul mâinilor, fetei, gâtului și decolteului

Ce poţi face pentru a fi cât mai aproape de ceea ce iţi doreşti?

Este posibil să te intereseze o anumită regiune facială, sau poate doreşti să aflii mai multe informaţii generale. Ȋn oricare dintre situaţii, primul pas este de a programa o consultaţie la un medic specializat în procedure estetice faciale minim invasive.

Consultatia poate începe printr-o discuţie referitoare la regiunea facială care te interesează. Medicul estetician va evalua aspectul tău facial cu scopul de a realiza un plan de tratament personalizat. Să nu te surprindă dacă medicul va realiza cateva fotografii pentru a evidentia structura ta facială unică şi modul în care un filler dermic poate fi utilizat în cazul tau. Ȋn plus, îţi poate arăta fotografii de tipul Before & After ale altor persoane (sau ii poţi solicita să îţi arate!) pentru a îţi forma o idee mai bună despre rezultatele tratamentului.

Ȋn cazul în care te decizi să efectuezi procedura, medicul estetician va concepe un tratament personalizat care se poate desfaşura în cadrul mai multor sesiuni.

Mai mult decât atât, poti accesa www.juvederm.ro sectiunea “Ce vi se potriveşte” pentru crearea unui profil estetic pe care il poţi discuta cu medicul tău.

Urmăreşte pagina de Facebook şi Instagram @juvederm.romania pentru a fi la curent cu noutăţile în materie de frumuseţe.

 

 

 

Trebuie întotdeauna consultat un profesionist din domeniul sănătății specializat în estetică facială, pentru a decide dacă JUVÉDERM® este potrivit în cazul tău și pentru lista completă de reacții adverse.

Model tratat cu JUVÉDERM®. Imaginile sunt prezentate doar cu scop ilustrativ. Rezultatele reale pot varia în funcţie de produs şi cantităţile injectate.

© 2020 Allergan Aesthetics, an AbbVie Company. Toate drepturile sunt rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.

Juvéderm® este o gamă de dispozitive medicale cu marcaj CE (0344), cu specificaţii şi caracteristici diferite. Este necesară întotdeauna consultarea unui medic specialist care să vă recomande produsul cel mai adecvat din gama Juvéderm® pentru nevoile dumneavoastră.

Profesioniştii în domeniul sănătăţii sunt rugaţi să raporteze orice incident referitor la un dispozitiv medical prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro precum şi către Allergan S.R.L. folosind următoarele date de contact: ProductSurveillance_EAME@Allergan.com, Safety.Romania@Allergan.com, Info.Romania@Allergan.com, Medinfo.Romania@Allergan.com, Tel: (+4) 021 301 53 02, (+4) 072 261 62 97. RO-JUV-2050056

Data pregătirii: Decembrie 2020

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…