A List Magazine ∙ March 25, 2021 ∙ 2 min read

Tenul încărcat, porii măriți, excesul de sebum, acneea, tenul fără luminozitate, deshidratat, ridurile fine sau hiperpigmentările au acum o soluție inovatoare: Dermalinfusion, un tratament dermatologic patentat, cu o triplă acțiune, în același timp non-invaziv și cu rezultate rapide, dar de durată.

Noul tratament disponibil la Clinica Illuma începând cu această săptămână este singurul tratament pentru față și corp care acționează delicat asupra pielii, exfoliază eficient celulele deteriorate și livrează o infuzie de săruri, pentru a trata o gamă largă de probleme ale pielii.

Oferind o acțiune simultană de exfoliere, extracție și de infuzare profundă a soluțiilor personalizate, tratamentul oferă rezultate uimitoare, de la prima ședință. Astfel, prin infuzarea serurilor în piele în momentul exfolierii, se obține o penetrare maximă a ingredientelor active la adâncimi optime ale tenului, acesta fiind mai receptiv la serurile folosite și astfel tratamentul având efecte maxime.

DermalInfusion oferă o restructurare a pielii, prin infuzia de ser în momentul maxim de receptivitate al tegumentului, oferit de procesele de exfoliere și extracție. Tehnologia care este de azi disponibilă și în clinica noastră elimină astfel diferențele de timp dintre exfoliere și aplicarea serului, pentru o receptivitate și o retenție optimă a pielii. Mai mult, este ideal pentru toate tipurile de piele și nu necesită timp de recuperare pentru pacient, a explicat Alexandra Crâșmaru, fondator Clinica Illuma.

Printre beneficiile tratamentului Dermalinfusion se numără revigorarea tenului prin exfolierea intensă, extracția impurităților prin curățarea profundă a porilor sau detoxifierea țesutului prin drenaj limfatic. De asemenea, acesta oferă un efect vizibil de volumizare a pielii, dar și contribuie la îmbunătățirea circulației ajutând la hidratarea celulară.

Încă de la deschidere ne-am dorit să oferim celor care ne trec pragul la Clinica Illuma servicii de cea mai înaltă calitate, cu eficiență maximă și cu un focus pe tratamente non-invazive, inovatoare. Acesta este un nou demers în acest sens și am decis să facem această investiție în urma feedbackului clientelor, care și-au dorit un astfel de tratament, extrem de eficient, cu rezultate de durată și fără timp de recuperare, a mai precizat Alexandra Crâșmaru.

Prețurile pentru tratamentele cu Dermalinfusion sunt personalizate, în funcție de afecțiunile și particularitățile pielii fiecărei cliente, iar acestea pornesc de la 450 lei/ședință. Pentru rezultate maxime, specialiștii clinicii recomandă o evaluare dermatologică, însă, în medie cele mai multe tratamente necesită 3 ședințe.

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…