Mariana Romanică ∙ March 27, 2016 ∙ 4 min read

Marni SS16

Privirea a fost întotdeauna considerată cea mai puternică armă de seducţie. Aşadar, nu e de mirare că femeile pun mare accent pe evidenţierea ochilor, folosindu-se de orice truc. Genele cât mai lungi, mai curbate şi mai voluminoase nu se obţin însă doar apelând la mascara. Există şi alte opţiuni demne de luat în calcul, astfel încât să fii în pas cu tendinţele actuale. (Foto sus: Marni SS16)

Dacă sezonul trecut, make-up artiştii păreau să ignore genele, în 2016, adoptă un comportament complet diferit. Genele XXL, cu aspect futurist (Marni, Louis Vuitton) sunt din nou must. În plus, negru nu este singura culoare acceptată. În show-urile de la Mary Katrantzou şi Tod’s s-a făcut remarcat un look neconvenţional, genele fiind învăluite în straturi de albastru.

Totuşi, ce opţiuni avem când simţim că simpla aplicare a unei mascara nu este de ajuns? Cum evităm acel look încărcat, artificial şi complet demodat al genelor încărcate de mascara?

În construcţie

Dacă eşti în căutarea unor metode cât mai simple, şi ai răbdare până ce rezultatele să fie vizibile, atunci recomandat ar fi să optezi pentru tratamente fortifiante ale genelor sau unele care stimulează creşterea acestora.

Tratamentul pentru gene şi sprâncene de la Foltène Pharma fortifiază şi regenerează genele fragile, folosind o formulă specială. Pe de-o parte, tratează şi previne deteriorarea genelor datorită extractului natural din alge brune, care acţionează local stimulând creşterea genelor şi a sprâncenelor (ideal mai ales în cazul aplicării frecvente a machiajului); şi pe de altă parte, graţie extractului de Hammamelis Virginiana  pe care îl încapsulează, produsul redă aspectul sănătos al genelor, îmbunătăţindu-le gradul de elasticitate.

Principalul avantaj: nu trebuie să renunţi la mascara pentru a face tratamentul. Poate fi aplicat atât dimineaţa, înainte de mascara, cât şi seara, după demachiere. Este foarte bine tolerat, putând fi utilizat şi de către persoanele cu ochi sensibili sau care poartă lentile de contact.

Tratament pentru gene, Foltène Pharma

Serul pentru stimularea creşterii genelor de la Bonilash este un produs care promite gene mai lungi cu 25% după doar 12 săptămâni. Rezultat în urma a numeroase studii care au dus la obţinerea formulei actuale, acest ser are la bază o substanţă activă care întăreşte fibra şi rădăcina firului şi amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestuia, ajutând la îmbunătăţirea aspectului general al genelor şi implicit a stării acestora. În plus, accelerează creşterea şi îndesirea lor şi contribuie la îngroşarea structurii genelor.

Principalul avantaj este că are o textură plăcută şi lejeră, se distribuie uşor pe piele şi are o absorbţie adecvată. Nu trebuie să renunţi la machiaj, pentru că se aplică seara, după demachiere, pe pleoapele curate şi uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, cu un aplicator special.

Ser pentru stimularea creşterii genelor, Bonilash

Volum maxim

Ce faci însă, dacă nu ai răbdare şi nici dispoziţia necesară pentru a parcurge seară de seară paşii menţionaţi mai sus? Ei bine, în ziua de azi, este posibil să obţii gene spectaculoase într-un timp foarte scurt. Cuvântul cheie: extensii de gene fir cu fir.

Eu, una am optat deja pentru această variantă şi mi se pare cea mai potrivită având în vedere că două ore sunt suficiente pentru a remarca diferenţa. Dacă alegi această cale, există câteva aspecte pe care nu trebuie să le neglijezi.

În primul rând, ţine cont de calitatea extensiilor de gene fir cu fir, şi de profesionalismul stilistului tău de gene. Un expert care şi-a desăvârşit procedura ducând-o la nivel de artă este Raluca Popescu, trainer naţionali al brand-ului Xtreme Lashes, lider mondial în domeniul extensiilor de gene. Raluca este cu adevărat dedicată, punând accentul pe sănătatea genelor tale naturale şi pe normele de estetică facială, care asigură un rezultat final corespunzător trăsăturilor tale.

mascaravsextensiidegene

M-a câştigat definitiv prin modul în care explică procesul de întreţinere al extensiilor de gene, pentru că al doilea factor important, dacă alegi această variantă, este comportamentul tău faţă de gene, între două sesiuni de întreţinere. Dacă urmezi îndeaproape sfatul expertului, ai gene perfecte mai mult de patru săptămâni!

Foto: hepta.ro 

Related Posts

Me First, un proiect inedit

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în…

Care sunt cele mai afrodisiace parfumuri?

Să fie vanilia, santalul sau trandafirul? Care sunt cele mai afrodisiace arome, potrivit specialiștilor? Aceștia au măsurat puterea…

Beauty in Social Media: Valentina Keiko

Care sunt produsele cosmetice preferate, trucurile și ritualurile de beauty ale influencerilor din Social Media, de la noi?…

Hair exclusive: sfaturile stilistului Cristian Dinuț pentru îngrijirea părului

După o perioadă petrecută în Marea Britanie, unde a avut parte de experiențe inedite în domeniul hair styling-ului,…

Detoxifierea scalpului, o necesitate pentru sănătatea părului

Fiecare are o rutină de îngrijire a părului. Uneori însă ne confruntăm cu un scalp gras sau cu…

10 trenduri de wellness de urmărit (și de încercat) în 2023

Ce superalimente vor fi în vogă, care sunt sporturile pe care ar trebui să le încerci, ce exerciții…

7 reguli pe care să le urmezi ca să ai un ten ca nou în timpul iernii

Pentru că stăm mai mult în interior, în fața calculatorului, în încăperi încălzite, și ieșim apoi la aerul…

Parfumuri iconice – 10 parfumuri preferate de celebrități, de la Lady Diana la Kate Middleton și Charlene de Monaco

Notele olfactive reflectă aspecte nevăzute ale personalității celui care poartă un parfum, iar aroma poate deveni o semnătură…

Trenduri în machiaj: anii ’90

Anii ’90 revin, în forță, ca inspirație pentru machiajul din sezonul cald, pentru care ne pregătim deja. Show-urile…

Cum refacem părul agresat de vopsitul și produsele de coafat folosite de sărbători

Ca în fiecare an, pentru petrecerile de sărbători, multe femei au apelat la vopsit, tratamente de decolorare și…