A List Magazine ∙ September 27, 2023 ∙ 4 min read

BewellStore, unul dintre cei mai versatili furnizori de branduri internaționale de produse cosmetice premium de pe piața națională, cu afaceri în creștere, cu cifra afaceri de 4 milioane de euro, la finalul anului 2022, celebrează doi ani de la inaugurarea primului Beauty Concept Store, situat chiar în inima capitalei.

BeWellStore a aniversat doi ani de existență pe 20 septembrie și a marcat momentul atât cu o campanie de reduceri pe site, cât și cu un eveniment dedicat celor care au fost alături brand-ului pe parcursul anilor. Printre invitați au fost: Valerie Lungu, Giulia Anghelescu, Vlad Huidu, Ana Maria Brânză, Lorena Buhnici, Ștefan Lungu și mulți alții.

Cu ocazia aniversării, BewellStore a lansat si noua gamă de servicii premium, exclusiv în Beauty Concept Store – Tratamente faciale – Beauty Facials powered by Dermafirm. Produsele DERMAFIRM pentru ingrijirea pielii sunt folosite în peste 3000 de cabinete dermatologice și clinici de skincare din Korea de Sud și au fost testate clinic in mod constant iar rezultatele obținute le-au adus numeroase premii la nivel internațional. De peste 20 de ani, DERMAFIRM este un pionier al industriei cosmetice globale cu inovații care includ tehnologia exclusivă a lipozomilor dezvoltată în Laboratorul Derma Science, unde peste 30% din forța de muncă a brandului este dedicată cercetării și dezvoltării.

bewell store
bewell store

„BeWell Store reprezintă, așa cum o spune și numele, o stare de bine. Chiar de la început, ne-am propus să fim unul din promotorii frumuseții naturale, care vine din interior. În magazinul din D.I. Mendeleev numărul 8, primul nostru spațiu de desfacere din România, inovația științifică și ingredientele de calitate al unor branduri de top se întâlnesc, pentru a oferi soluții sigure pentru orice tip de piele, cu eficientă dovedită.

Îngrijirea sănătoasă este o preocupare constantă, pentru femei, cat și pentru bărbați, de aceea portofoliul nostru de branduri este unul curatoriat după un criteriu esențial: multifuncționalitate. Pentru asta am semnat contracte pentru reprezentarea exclusivă a unora dintre cei mai apreciați producători de origine coreeană, dar și europeană, din țări precum Italia sau Spania”, completează gazdele evenimentului aniversar, Gina Maican și Florentina Rusev.

Numărul vizitatorilor de pe site a păstrat un trend anual ascendent, crescând cu o sută de mii, și în ultimul an au fost înregistrați trei sute de mii de vizitatori unici. Investiții și reinvestiții în mixuri de marketing, pentru promovarea celor opt branduri internaționale: Thank you Farmer, Soroci, Orjena, Lovren, Dermafirm, PFC Cosmetics, The Lab Room, Nee Make Up Milano, precum și lansarea unor start-up- uri în zona de nutriție, cum este brandul Nutrisential, sunt principalele activități care conturează profilul unui concept cu servicii complete.

Despre BeWellStore

Cu un portofoliu de opt branduri internaționale vedetă în industria de beauty și lifestyle și un brand de nutritie românesc, BeWellStore este o companie românească care s-a lansat exclusiv online, în 2019. În prezent, activitatea se desfășoară și în alte două țări europene, Bulgaria și Ungaria, cu depozit propriu și distribuție, în Sofia și Budapesta.

Distribuția retail se regăsește în: Douglas Romania, Douglas Bulgaria, Kaufland, Kendra, Bebe Tei, Farmacia Tei, RemediumFarm, Dr. Max, Spring Farma, Natural Healing, Lilly Drogherie, Delirium, Transilvania Healing Centre, Drogheria Hara și Best Value.

Related Posts

Scoate aceste apucături din rutina ta! 10 obiceiuri care îți distrug părul

Vrei un păr sănătos și strălucitor? Ține minte aceste zece obiceiuri nesănătoase, dar destul de comune, pe care…

Rita Ora, apariție spectaculoasă la British Fashion Awards 2023

Rita Ora a uimit audiența cu un accesoriu neobișnuit: un șirag de țepi argintii atașați de spatele cântăreței….

X-MAS IS HERE: 15 ediții speciale și cadouri de neuitat

Retrăiește bucuria cu un machiaj luminos, plin de culoare și învăluie-ți corpul în esențele parfumate din seturile în…

7 supermodele care au lansat propriile linii de cosmetice

Să fii imaginea unui produs cosmetic a rivalizat la un moment dat cu să ai propria linie de…

Dăruiește încredere cu fiecare cadou AVON: produse de skincare, parfumuri și make-up în seturi exclusive

Bucuria de a oferi și de a primi cadouri este întotdeauna specială, iar când vine vorba de a…

FRANCIZA THAIco SPA – un business de succes

THAIco SPA, lider al pieței serviciilor SPA de lux din România revoluționează prin intermediul programului Wellbeing at Work,…

Tried & tested: epilarea definitivă la Beauty Connection

Fie că ai încercat deja diverse metode de epilare, fie că ești abia la început de drum, ce…

Lecție de automachiaj cu Tania Cozma, la A List

Azi a fost zi de răsfăț la A List și asta pentru că ne-am bucurat de o sesiune…

Vin Sărbătorile! Ce manichiură alegem?

Manichiurile creative vor aduce întotdeauna un plus de bucurie, mai ales în sezonul rece. Ești cu gândul la…

Beyoncé, o spectaculoasă Barbie blondă în rochie Versace

Beyoncé a apărut la avanpremiera americană a filmului Renaissance: A Film by Beyoncé cu un look spectaculos. La…