A List Magazine ∙ September 27, 2023 ∙ 4 min read

BewellStore, unul dintre cei mai versatili furnizori de branduri internaționale de produse cosmetice premium de pe piața națională, cu afaceri în creștere, cu cifra afaceri de 4 milioane de euro, la finalul anului 2022, celebrează doi ani de la inaugurarea primului Beauty Concept Store, situat chiar în inima capitalei.

BeWellStore a aniversat doi ani de existență pe 20 septembrie și a marcat momentul atât cu o campanie de reduceri pe site, cât și cu un eveniment dedicat celor care au fost alături brand-ului pe parcursul anilor. Printre invitați au fost: Valerie Lungu, Giulia Anghelescu, Vlad Huidu, Ana Maria Brânză, Lorena Buhnici, Ștefan Lungu și mulți alții.

Cu ocazia aniversării, BewellStore a lansat si noua gamă de servicii premium, exclusiv în Beauty Concept Store – Tratamente faciale – Beauty Facials powered by Dermafirm. Produsele DERMAFIRM pentru ingrijirea pielii sunt folosite în peste 3000 de cabinete dermatologice și clinici de skincare din Korea de Sud și au fost testate clinic in mod constant iar rezultatele obținute le-au adus numeroase premii la nivel internațional. De peste 20 de ani, DERMAFIRM este un pionier al industriei cosmetice globale cu inovații care includ tehnologia exclusivă a lipozomilor dezvoltată în Laboratorul Derma Science, unde peste 30% din forța de muncă a brandului este dedicată cercetării și dezvoltării.

bewell store
bewell store

„BeWell Store reprezintă, așa cum o spune și numele, o stare de bine. Chiar de la început, ne-am propus să fim unul din promotorii frumuseții naturale, care vine din interior. În magazinul din D.I. Mendeleev numărul 8, primul nostru spațiu de desfacere din România, inovația științifică și ingredientele de calitate al unor branduri de top se întâlnesc, pentru a oferi soluții sigure pentru orice tip de piele, cu eficientă dovedită.

Îngrijirea sănătoasă este o preocupare constantă, pentru femei, cat și pentru bărbați, de aceea portofoliul nostru de branduri este unul curatoriat după un criteriu esențial: multifuncționalitate. Pentru asta am semnat contracte pentru reprezentarea exclusivă a unora dintre cei mai apreciați producători de origine coreeană, dar și europeană, din țări precum Italia sau Spania”, completează gazdele evenimentului aniversar, Gina Maican și Florentina Rusev.

Numărul vizitatorilor de pe site a păstrat un trend anual ascendent, crescând cu o sută de mii, și în ultimul an au fost înregistrați trei sute de mii de vizitatori unici. Investiții și reinvestiții în mixuri de marketing, pentru promovarea celor opt branduri internaționale: Thank you Farmer, Soroci, Orjena, Lovren, Dermafirm, PFC Cosmetics, The Lab Room, Nee Make Up Milano, precum și lansarea unor start-up- uri în zona de nutriție, cum este brandul Nutrisential, sunt principalele activități care conturează profilul unui concept cu servicii complete.

Despre BeWellStore

Cu un portofoliu de opt branduri internaționale vedetă în industria de beauty și lifestyle și un brand de nutritie românesc, BeWellStore este o companie românească care s-a lansat exclusiv online, în 2019. În prezent, activitatea se desfășoară și în alte două țări europene, Bulgaria și Ungaria, cu depozit propriu și distribuție, în Sofia și Budapesta.

Distribuția retail se regăsește în: Douglas Romania, Douglas Bulgaria, Kaufland, Kendra, Bebe Tei, Farmacia Tei, RemediumFarm, Dr. Max, Spring Farma, Natural Healing, Lilly Drogherie, Delirium, Transilvania Healing Centre, Drogheria Hara și Best Value.

Related Posts

Îngrijirea tenului la 40 de ani: 10 sfaturi pentru o piele sănătoasă și luminoasă

Dacă observi că tenul tău începe să aibă un aspect tern, ușor neuniform, cu linii fine și riduri…

Tipsuri pentru o piele mereu tânără

Ești mereu în căutarea celor mai bune rutine și produse care să oprească îmbătrânirea? Te înțelegem extrem de…

7 parfumuri revitalizante, care atrag energia pozitivă

Pe aceste călduri copleșitoare, e important să ne alegem un parfum revigorant, care să ne dea senzația de…

George Soare, sfaturi despre cum să ai un look perfect la festival

Când vine vorba de festivaluri, ideea de libertate și creativitate domină peisajul estetic. Festivalurile sunt ocazii perfecte pentru…

HOT this summer: Island Girl Make-up

Cel mai folosit produs de make-up, din ultimii ani, blush-ul are încă un moment special, vara asta, în…

Sezonul SPF: 4 greșeli în aplicarea SPF-ului, pe care nu știai că le faci în mod constant

În plin sezon de vară, oricare ar fi planurile tale, sigur petreci destul timp în aer liber cât…

Styling tips: cum să obții un efect de lifting cu o coafură anume

În anii ’90, Madonna a dat startul unui trend cu coafura-semnătură a turneului Blonde Ambition: „coada de cal”…

6 soluții pentru îngrijirea tenului gras în caniculă

Ai tenul gras și lucios iar asta te face să nu mai vrei să aplici nimic pe piele?…

Cum ne menținem tenul frumos pe timpul verii

În timpul verii, tindem să căutăm acele soluții care nu sunt doar aliați eficienți ai frumuseții, ci și…

Top 10 mituri despre îngrijirea pielii

Ce mituri despre îngrijirea pielii și machiaj ai vrea să afli dacă sunt adevărate sau nu? Verifică-ți curiozitatea…