Alina Burlacu ∙ October 12, 2021 ∙ 3 min read

Toamna se numără… parfumurile. După edițiile limitate de vară ale parfumurilor – ediții soft & easy going -, unul dintre cele mai plăcute și așteptate momente ale toamnei o reprezintă lansarea de noi esențe, provocări olfactive cu o identitate aparte și un caracter intens. Azi îți propun să afli care sunt cele mai noi și cele mai sexy parfumuri masculine ale momentului!

Trofeul câștigătorului: Scandal Pour Homme

Jean Paul Gaultier lansează noul SCANDAL POUR HOMME! Un parfum născut în inima Parisului, noua apă de toaletă transpune alura elegantă a unui sportiv echipat cu mănuși de box, în fața căruia un nou show spectaculos se deschide. Un parfum senzual, energizant, sexy, cu note oriental lemnoase, intense. Notele sale redefinesc caramelul într-un stil șic, în acord cu semințele de tonka, cu vetiverul și salvia din bază. Sticla de un bleu elegant este decorată cu o coroană aurie, imperială.

Scandal Pour Homme Eau de Toilette, Jean Paul Gaultier, 100 ml, 499 lei (douglas.ro)

O esență rară: Oud &Spicy

În acest sezon, în colecția SIGNATURES OF THE SUN, se alătură apa de parfum Oud &Spice, o esență ce provine din pasiunea pentru unul dintre cele mai rare și prețioase ingrediente pe care natura le oferă: o varietate rară și valoroasă de lemn de agar. Acest ingredient originar din Laos diferă de clasicul Oud prin rotunjimea sa seducătoare.

Noul parfum se deschide cu note de citrice de bergamotă și trandafir, combinate cu un ton ușor fructat de zmeură. Inima vibrantă este compusă din piper roz și cuișoare, plus scorțișoară. Oud-ul își dezvăluie nenumăratele nuanțe, alăturându-i-se acorduri de patchouli și cistus labdanum.

Fiecare parfum al colecției Signatures of the Sun reinterpretează  notele citrice ale Colonia, transformând un ingredient familiar în ceva experimentat pentru prima dată, dezvăluind o luminozitate vibrantă și neașteptată.

Arta parfumurilor Signature of the Sun este completată de tonurile sofisticate ale ambalajelor. Eticheta este embosată cu logo-ul auriu ce iluminează cutia în formă de cilindru. În interiorul său, se află o sticlă Art Deco – complet neagră pentru Oud &Spicy. Dispenserul este detașabil pentru o reciclare facilă, simbolizând angajamentul Casei către sustenabilitate.

Parfumurile Acqua di Parma sunt disponibile în parfumeriile Sephora şi Douglas, cât şi online pe www.sephora.ro şi www.douglas.ro.

Oud &Spicy, EDP,  100 ml, 1019 lei

Creație lemnoasă: Ferragamo Spicy Leather

Salvatore Ferragamo lansează parfumul Ferragamo Spicy Leather: un mix iconic pentru bărbatul curajos, încrezător și rațional de astăzi.

După lansarea FERRAGAMO și FERRAGAMO INTENSE LEATHER, acest nou parfum interpretează masculinitatea modernă printr-un accent condimentat, senzual care captivează audiența.

Noua ediție olfactivă a fost creată în colaborare cu maestrul parfumier Antoine Maisondieu (Givaudan). Ferragamo Spicy Leather este o creație aromatic lemnoasă cu note de piele, compusă din note captivante ce energizează simțurile. Un accent de prospețime auriu deschide parfumul în timp ce acordul fluid de șofran se îmbină cu prospețimea citrică a bergamotei și lămâii. Personalitatea complexă, multifațetată a piperului negru se mixează cu notele de nucșoară, lemn de cedru și salvie din inima parfumului. În această călătorie, învăluită de senzația cremoasă a acordurilor de patchouli și lemn de santal, își face simțită prezența acordul de piele, element distinctiv pentru Ferragamo.

Îmbrăcat în nuanța de ambră a parfumului și subliniat de o culoare maro intensă, forma sa suplă amintește de peisajul urban în care bărbatul Ferragamo trăiește: asemenea unui zgârie-nor, flaconul te invită să-i descoperi detaliile din diferite perspective. O bandă verticală, îmbogățită cu un efect asemănător pielii evidențiază silueta alungită ce poartă înscris numele brandului într-un finish auriu.

Parfumul Ferragamo Spicy Leather este disponibil exclusiv la Sephora.

Ferragamo Spicy Leather, EDP, 100 ml, 598 lei

Foto: PR.

 

 

Related Posts

10 lucruri inedite despre botox. Când a fost descoperit și cum a ajuns cel mai cerut tratament antiaging

Tratamentul cu toxină botulinică (Botox) este, de mai bine de două decenii, cea mai cerută și utilizată metodă…

Altfel de dulciuri: 7 deserturi de nerefuzat

Dacă ar fi să ne luăm după vorba americanului – a moment on the lips, a lifetime on…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…