Alina Burlacu ∙ March 7, 2023 ∙ 6 min read

Un păr cu aspect senzațional atrage atenția, este un semnal de forță și conferă un nivel superior de încredere. Mătreața pur și simplu nu trebuie să facă parte din scenariul femeii puternice, iar asta înseamnă că e timpul să preiei controlul!

Știi deja că lucrurile cu adevărat importante, cu rezultate pe termen lung, nu se obțin fără o rutină completă. Este la fel de adevărat și în cazul ritualului de îngrijire a părului: trebuie să fii constantă și să faci toți pașii, iar asta devine o plăcere atunci când produsele îți oferă o experiență de lux.

Știai că două miliarde de femei se confruntă astăzi cu mătreața și, cu toate acestea, doar 17% dintre ele folosesc produse pentru păr care vizează mătreața? Cum se ajunge aici? Adesea produsele anti-mătreață au un aspect clinic, mirosuri care nu inspiră sau ingrediente care promit o ameliorare, dar care nu reușesc să ajungă la cauza principală a mătreții.

Ce zici dacă îți spun că poți prelua controlul asupra scalpului gras sau a celui uscat cu una dintre cele două rutine personalizate pe care ți-o oferă îngrijirea de lux Kérastase cu noua gamă profesională de lux Symbiose? Ți-am spus și că are un parfum delicat, incredibil? Îți povestesc și mai multe chiar acum.

Ce înseamnă ritualul de îngrijire de lux Symbiose?

Pe scurt, înseamnă exfolierea scalpului realizată cu un micro-exfoliant, curățarea, cu unul dintre cele două șampoane, îngrijirea intensă, cu balsam sau cu mască și tratarea sau regenerarea, cu ajutorul unui serum. Rezultatul: empowering! Folosind rezultatele științei avansate și ale expertizei în îngrijirea părului, Kérastase a creat o gamă personalizată, sigură și eficientă împotriva mătreții. Soluția sinergică combină eliminarea instantanee a mătreții vizibile de pe scalp, reglând viteza de reînnoire celulară pentru a aduce scalpul în echilibru, împreună cu doza necesară de îngrijire pentru un păr frumos și cu aspect sănătos. Abordarea este complet nouă pentru că oferă și rezultate vizibile, pe termen lung, dar și răsfăț.

Direct la cauza problemei

După mai mult de 30 de ani de cercetare, Kérastase a descoperit că sursa mătreții este, de fapt, viteza accelerată de reînnoire celulară la nivelul scalpului. La fel ca orice tip de piele, scalpul se reînnoiește constant prin eliminarea celulelor moarte și prin apariția altora celule noi. La fiecare 14 zile, celulele noi care provin din straturile cele mai profunde ale scalpului ajung la suprafață, împingând celulele vechi spre exterior. În mod normal, aceste celule se desprind ușor în timpul șamponării, astfel încât nu sunt vizibile în păr. Stresul, oboseala, schimbările hormonale și agresorii externi pot determina proliferarea microorganismului malassezia restricta în detrimentul altor microorganisme benefice. Scalpul devine dezechilibrat. Funcția sa de barieră protectoare devine deteriorată, incapabilă să protejeze împotriva agresorilor externi, provocând deshidratarea și oxidarea sebumului, ceea ce duce la inflamații și disconfort. Scalpul se simte amenințat și accelerează ritmul de reînnoire celulară pentru a elimina agresorii. Noile celule apar de două ori mai repede. Neavând timp să se maturizeze corespunzător, ele ajung în stratul superior al scalpului înainte de a avea ocazia să se desprindă de vecinele lor. Celulele moarte se acumulează la suprafață și se lipesc între ele, formând acumulări vizibile: scuame și mătreață.

O sinergie unică

Infuzată în formule de lux, Kérastase a obținut o sinergie unică de substanțe active care creează o protecție instantanee și pe termen-lung împotriva mătreții grație științei din spatele reînnoirii celulare. Astfel, Symbiose combină trei ingrediente cheie pentru a ataca mătreața acolo unde începe – la nivelul scalpului. Puterea exfoliantă, dată de acidul salicilic, îndepărtează instantaneu scuamele vizibile, eliminând în același timp microorganismele nefolositoare, lăsând loc bacteriilor benefice să colonizeze ecosistemul scalpului pentru un scalp echilibrat care ține mătreața departe. Echilibrul este menținut grație pirocton olaminei care reduce creșterea ciupercii malassezia restricta, vinovată de reînnoirea rapidă a celulelor și de formarea mătreții. Un alt agent activ din noua gamă de îngrijire a părului este bifidus, cunoscută pentru activitatea sa pro-microbiom, aliatul perfect în întărirea barierei cutanate a scalpului și susținerea bacteriilor benefice scalpului. Toate acestea se întâmplă în timp ce oferă o îngrijire reală fibrei capilare, într-o experiență senzorială senzuală, de neuitat, cu note de parfum moderne, proaspete și revigorante. Creat de parfumierii francezi Nicolas Beaulieu & Frédérique Terranova, parfumul unic Symbiose este o călătorie spumoasă și suculentă, condusă de prospețimea mandarinei și a portocalei roșii. Iasomia și uleiul esențial subtil de ardei iute intensifică senzația de lux pentru o notă rafinată care face ca parfumul să fie atractiv.

Colecția Symbiose

Gama de îngrijire de lux Symbiose conține șase produse care răspund dorințelor și provocărilor tuturor femeilor care se confruntă cu mătreața, inclusiv un duo revoluționar de zi și de noapte pentru a elimina instantaneu mătreața și a regla reînnoirea celulară în timp.

Pentru exfoliere: Micro-Peeling Cellulaire este primul exfolient anti-mătreață și este realizat pentru scalpul sensibil, predispus la mătreață.

Pentru curățare: Bain Pureté Anti-Pelliculaire, șampon purificator anti-mătreață, pentru scalpul gras, sensibil, predispus la mătreață sau Bain Crème Anti-Pelliculaire, șampon hidratant anti-mătreață pentru scalpul uscat, sensibil, predispus la mătreață.

Pentru îngrijire: Fondant Apaisant Essentiel, balsam calmant și de descurcare pentru scalp sensibil și predispus la mătreață și Masque Revitalisant Essentiel, mască intens revitalizantă pentru păr deteriorat, predispus la mătreață.

Pentru regenerarea din timpul nopții: Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif, primul serum de noapte intensiv anti-mătreață pentru scalp sensibil și toate tipurile de mătreață.

SYMBIOSE OFERĂ RITUALURI DE LUX EFICIENTE ANTI-MĂTREAȚĂ.

PENTRU SCALP GRAS, SENSIBIL, PREDISPUS LA MĂTREAȚĂ:

Exfoliază cu Micro-Peeling Cellulaire

Curăță cu Bain Pureté AntiPelliculaire

Îngrijește cu Masque Revitalisant Essentiel

Regenerează cu Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif

PENTRU SCALP USCAT, SENSIBIL, PREDISPUS LA MĂTREAȚĂ:

Exfoliază cu Micro-Peeling Cellulaire

Curăță cu Bain Crème AntiPelliculaire

Îngrijește cu Fondant Apaisant Essentiel

Îngrijește cu Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif

Foto: Kérastase.

Related Posts

FRANCIZA THAIco SPA – un business de succes

THAIco SPA, lider al pieței serviciilor SPA de lux din România revoluționează prin intermediul programului Wellbeing at Work,…

Tried & tested: epilarea definitivă la Beauty Connection

Fie că ai încercat deja diverse metode de epilare, fie că ești abia la început de drum, ce…

Lecție de automachiaj cu Tania Cozma, la A List

Azi a fost zi de răsfăț la A List și asta pentru că ne-am bucurat de o sesiune…

Vin Sărbătorile! Ce manichiură alegem?

Manichiurile creative vor aduce întotdeauna un plus de bucurie, mai ales în sezonul rece. Ești cu gândul la…

Beyoncé, o spectaculoasă Barbie blondă în rochie Versace

Beyoncé a apărut la avanpremiera americană a filmului Renaissance: A Film by Beyoncé cu un look spectaculos. La…

Descoperă universul produselor de înfrumusețare Marionnaud și bucură-te de cashback automat prin Mastercard Premium Collection!

Frumusețea are o putere cu adevărat extraordinară, și anume aceea de a transmite o bucurie profundă. Acesta este…

Taylor Swift, inspirație pentru un machiaj de party

Rujul roșu și linerul sunt de nelipsit din trusa de machiaj a superstarului country-pop Taylor Swift sau cel…

Crazy Christmas cu Magnapharm & Farmacia Tei: zeci de cadouri de Crăciun pentru familia ta

Descoperă zeci de produse incredibile pentru îngrijire și răsfăț, pregătite de MagnaPharm în parteneriat cu Farmacia Tei, pentru…

Lumânarea parfumată Sana Candles & A List: Editor`s Essence

Azi îți facem cunoștință cu Ruxandra Sana, creatoarea brandului Sana Candles, una dintre mințile creative invitate de A…

Noua destinație Ensana Hotels, locul în care te poți bucura de SPA și de mare, chiar și în sezonul rece

Am stat 2 nopți și aproape 2 zile în noua destinație Ensana Hotels, Aquahouse Hotel & Spa din…