Infinite sunt și bucuria, și plăcerea de a testa și recomanda parfumuri, cu atât mai mult atunci când sunt lansări recente, declinări ale unor esențe clasice, dar nu numai. Ce am mai descoperit în această primăvară? Hai cu mine într-o călătorie olfactivă!

Apă de parfum L’Interdit Eau de Parfum Rouge, Givenchy (460 lei, 50 ml)

Parfum senzual, incandescent cu un buchet floral alb și un accent de roșu pasional, L’Interdit Eau de Parfum Rouge are note de tuberoză și iasomie, frunze de pimento, portocală roșie și ghimbir ce dau parfumului o dimensiune floral-condimentată.

Un omagiu adus culorii roșu, iconică pentru Casa Givenchy, flaconul este lăcuit într-o nuanță translucidă de roșu.

Apă de parfum La Vie Est Belle Oui, Lancome (480 lei, 50 ml, douglas.ro)

Variantă a clasaicului La Vie Est Belle, acest nou parfum floral luminos conține cele mai prețioase flori din parfumerie: Damascena și Iris.  Noul capitol din La Vie Est Belle păstrează notele emblematice de fructe la care se adaugă bergamota, piperul roz picant, zmeura.

În bază, paciuli, acorduri gurmande și iris dau personalitate și distincție parfumului.

La Vie Est Belle Oui este ambalat într-o sticluță decorată cu artificii de aur, simbol al fericirii.

Apă de parfum Sì Passione Éclat, Giorgio Armani (50 ml, 523 lei, sephora.ro)

Emblematicul capac al parfumurilor Armani Sì, inspirat din sculpturile lui Constantin Brâncuși, oferă acum acces spre un univers floral fructat.

Parfumul este alcătuit din coacăze negre și bergamotă de Calabria, trandafir de mai și trandafir de Damasc, vanilie de Madagascar și mosc alb.

Apă de toaletă Eau des Merveilles Bleue, Hermès (353 lei, 30 ml)

Acvatic, mineral, surprinzător și fresh, Eau des Merveilles Bleue are numeroase fațete construite în jurul unei note asemănătoare chihlimbarului.

Apă de parfum Boss Alive Intense, Hugo Boss (50 ml, 539 lei)

Descoperă un nou început, o energie puternică, spirit de aventură și multă intensitate în cea mai recentă esență de la Hugo Boss. Notele revigorante de zmeură se îmbină cu vetiver vibrant, pe o bază senzuală de benzoin.

Apă de parfum Tease Crème Cloud, 100 ml, 380 lei (victoriassecretbeauty.ro)

Gurmand și ușor, Tease Crème Cloud debutează cu o dulceață cremoasă, ușoară ca aerul: vanilie cremoasă cu bezea. Continuă cu un miez floral luminos de floare exotică rară a arborelui de santal.

La baza parfumului se află ambră pură și un accent de mosc cald.

Apă de parfum Black Opium Illicit Green, Yves Saint Laurent (75 ml, 534 lei)

Noul parfum poartă o semnatură olfactivă originală și extravagantă, în care sunt reinterpretate notele de cafea alături de esența suculentă a mandarinelor verzi și un acord cremos de smochine. Rezultatul? Adrenalină pură!

Apă de parfum Casamorati Dama Bianca, Xerjoff (100 ml, 1350 lei, obsentum.com)

Parte din colecția de lux de parfumuri vintage Casamorati de la Xerjoff, Dama Bianca are o compoziție florală lemnoasă care se concentrează în jurul multiplelor fațete ale moscului și construiește un paradis senzorial bogat în lăcrămioare, iasomie egipteană, violetă și liliac.

În bază, vei regăsi note incandescente de lemn de santal, cedru și mosc balsamic.

Foto: Hepta, PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts