Fie că vorbim de sfaturi de frumusețe pentru piele sau pentru păr, iată câteva trucuri testate acasă și care funcționează cu siguranță.

Puteți aplica o cremă de ochi în jurul buzelor. Este potrivită și pentru pielea delicată din jurul buzelor, căci ajută la prevenirea apariției premature a ridurilor și hidratează intens pielea.

Dacă obișnuiți să vă înfășurați părul cu prosopul, aflați că un tricou de bumbac face minuni. În acest fel reduci efectul de frecare și degradare a părului. Este un truc eficient în special pentru doamnele care au părul ondulat sau creț. Astfel, veți avea bucle frumos definite.

De-a lungul zilei, pe suprafața pleoapelor se poate acumula sebum care face ca machiajul să se întindă și să arate inestetic. Există o soluție la îndemâna oricui. Dacă aplicăm puțină pudră pe pleoape înainte și după machiaj, aceasta va absorbi excesul de sebum și va ajuta machiajul să rămână fixat.

Pentru a obține un efect de evidențiere a pomeților pentru un machiaj de zi, putem aplica puțin gloss de buze transparent pe cele mai înalte zone ale pomeților. Veți vedea de ce!

Specialiștii recomandă pieptănarea sprâncenelor și aplicarea unui gel special sau a unui gloss de buze transparent, care să le mențină forma întreaga zi. Este atât de simplu să vă păstrați lookul…

 

Related Posts