Ştiu că îţi doreşti să păşeşti în 2017 arătând impecabil şi simțindu-te fabulos, aşa că ţi-am pregătit cinci trucuri de beauty care să te pregătească pentru noaptea dintre ani, din cap până în picioare.

1. Părul. Pentru ca petrecerea să fie cu adevărată reuşită, trebuie să arăţi perfect în poze. Coafura joacă un rol decisiv, suntem de acord,nu? Dacă vrei să te asiguri că vei avea un păr strălucitor şi plin de vitalitate, care să-ţi complimenteze restul outfit-ului, pune în aplicare  trucul de mai jos, ştiut doar de specialişti.

Ce trebuie să faci? După clasicul şamponat  şi clătit al şuviţelor, lasă masca pe lungimea firului de păr. Înfăşoară-ţi capul într-un prosop cald, pe care să îl ţii pe cap cel puţin 15 minute. La final, clăteşte-te din abundenţă şi usucă părul doar 30%. Aplică pe vârfuri ulei pentru hidratare şi coafează-ţi părul. Vei  fi absolut încântată de rezultat

2. Ten. Fă-ţi un gomaj cu o zi înainte de petrecere, iar peste noapte aplică-ţi o mască foarte hidratantă. Nu uita de zona ochilor, unde poţi aplica un tratament special. Tenul tău va radia a doua zi, iar machiajul pentru petrecere va arăta foarte bine şi va dura mult mai mult.

3. Umeri, gât şi decolteu. După duş, usucă-te cu un prosop moale, cu care vei tapota pielea uşor, fără să apeşi. Aplică pe tot corpul o loţiune hidratantă cu particule strălucitoare, sau o pudră cu shimmer delicat. Insistă pe umeri, gât şi decolteu, mai ales dacă vei purta o rochie care lasă aceste zone la vedere. Dacă porţi o rochie scurtă în schimb, fâ acelaşi lucru pentru picioare.

4. Mâini. Profită de ultima programare la manichiură pe acest an şi cere un tratament special. Alege masca de parafină care-ţi va hidrata mâinile şi-ţi va lăsa cea mai catifelată piele. Nimic nu se compară cu o atingere mătăsoasă, iar rezultatul poate fi foarte uşor întreţinut acasă, folosind în fiecare seară unt de corp în loc de crema clasică pentru mâini.

5. Picioare. Vrei să dansezi toata noaptea şi să te distrezi fără să fie nevoie să-ţi schimbi pantofii?.În primul rând, aplică în pantofi pernuţe de silicon, care îţi vor atenua considerabil durerea sau oboseala. Poţi folosi chiar un gel revigorant pe toată zona anterioară a piciorului: în spatele genunchiului, pe gambă , călcâi, talpă şi degete.

Eşti gata pentru party! Va fi un 2017 fabulos!

Related Posts