Intră în Noul An cu un machiaj fascinant, în nuanțe de auriu și de argintiu! Particulele strălucitoare sunt perfecte pentru o petrecere de neuitat!

Este momentul să îți dedici câteva ore exclusiv ție! Alege un machiaj în nuanțe de auriu și de argintiu pentru a sublinia frumusețea ochilor, dar și pentru a puncta momentul festiv din ultima zi din an. Fă-ți de cap cu extratime for selfie!

Breaking the rules

Să fii creativă în machiaj nu înseamnă să respecți regulile, ci să le încalci! Dacă vrei să aplici auriu pe altă zonă a feței sau corpului, în afara de pleoape – foițe sau fard, nu lăsa conformismul să te împiedice. Rezultatul poate fi spectaculos!

Ninge cu argintiu

Particule argintii sau irizații de perle pot împodobi chipul într-un machiaj de senzație! Cine mai are nevoie de ținute senzaționale?!

Queen of the night

Este un look pentru tine?! De ce nu? Fii regina petrecerii cu accesorii speciale, dar și cu un machiaj în care auriul și cuprul se combină cu un contur cafeniu al ochilor.

Queen of ice

Dacă nuanțele de argintiu sunt mai potrivite stilului tău, creează un machiaj inspirat de regina gheții.

Lecția de seducție

Un ten luminos, în care particulele fine strălucitoare cad ca un voal diafan pe toate zonele și cel mai subțire contur din lume sunt lecția de seducție de azi. 

Chica bomb

Gene cu volum, buze pline, contur în alb și negru care îți pune în valoare privirea, un look complet care nu e deloc pentru fete timide!

Zeița din vis

O privire melancolică, cu străluciri solare, va creea un look diafan, perfect pentru o fire romantică, un mic pas pentru a deveni mai îndrăzneață.

Diamonds

Privirea cu străluciri de diamant, pusă în evidență de conturul în creion și liner negru creează un look fresh, ready to party!

Extravaganța

Machiajul vamp glam include strasuri strălucitoare suprapuse peste un fard auriu. Pentru un efect maxim, nuanța sprâncenelor trebuie să fie cât mai ștearsă, iar buzele îmbrăcate într-o nuanță de violet.

Foto: PR, pexels.com, Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts