Beauty trends direct de pe podiumurile de la New York Fashion Week

New York Fashion Week abia ce s-a încheiat, iar noi am început să tragem concluziile în ceea ce privește trendurile în frumusețe pentru primăvară 2018. Curaj, diversitate și joacă este ceea ce am văzut săptămâna ce a trecut la New York, dar și foarte multă culoare. Noi le-am identificat. Ție nu îți rămâne decât să începi să le pui în aplicare… încă de pe acum.

Rujul roșu

Rujul roșu a atras atenția pe podiumul de la New York prin jocul de nuanțe. În prezentarea lui Helmut Lang, obervăm un roșu în dégradé, pornind de la o nuanță închisă la colțuri către una aprinsă spre centru. Culoarea este prezentă și în prezentările altor designeri, însă într-o singură nuanță, aplicată natural, din dorința de reinventa rujul roșu și a-i oferi un aer tineresc și fresh.

A post shared by HELMUT LANG (@helmutlang) on

A post shared by Sies Marjan (@siesmarjan) on

A post shared by Lela Rose (@lelarose) on

Ochi de pisică

Ochii de pisică sunt printre trendurile din primăvara anului 2018 și asta cu ajutorul eyelinerului negru, dar și a celui în culori vii, chiar neon. Make-up artiștii se joacă cu formele și culorile la ochi în 2018, dând dovadă de orginalitate și curaj. Marc Jacobs, Philipp Plein și Xue Gao sunt câțiva dintre cei care optează în prezentarea colecțiilor lor pentru acest look îndrăzneț și plin de viață.

A post shared by TOM FORD (@tomford) on

A post shared by SNOW XUE GAO (@snowxuegao) on

Noduri în păr și cozi

Nodurile în păr sunt inserate în coafurile pentru primăvara 2018. Acestea iau diferite forme și sunt poziționate în față, ușor lateral, evitând cât se poate centrul. Lor li se alătură cozile, care au fost foarte populare pe podium, hairstiliștii optând pentru cozi lejere, ușor căzute în partea de jos. Acestea sunt din ce în ce mai jucăușe, invitând la o reinterpretare a modului clasic de purtare a cozii.

A post shared by Jimmy Paul (@jimmypaulhair) on

A post shared by Jimmy Paul (@jimmypaulhair) on

Rozul cuarț

Rozul cuarț și-a făcut și el apariția pe podiumul de la New York. Modelul Stella Lucia a atras atenția cu această culoare pe păr în prezentarea colecției lui Alexander Wang, iar Maryam Nassir Zadeh a purtat-o pe buze, stabilind deja trendul pentru primăvara ce urmează. Culoarea a fost prezentă și pe haine în colecțiile designerilor – la Tom Ford, Oscar de la Renta, Marc Jacobs, Christian Siriano sau Michael Kors.

A post shared by Sies Marjan (@siesmarjan) on

A post shared by TOM FORD (@tomford) on

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

A post shared by Christian Siriano (@csiriano) on

Text de Georgiana Lupică