Beauty trend: cum obţii gene pânză de păianjen

mascara Maybelline New York

Dacă ai analizat cu atenţie tendinţele de beauty din ultimele sezoane, e imposibil să nu fi remarcat că mai nou, nu mai vorbim de gene sau de mascara, ci de look-uri ale genelor în toată regula. Drept urmare, fie că eşti adepta frumuseţii naturale, fie că îţi place un touch dramatic, genele devin punctul de interes în jurul cărora să construieşti întreg machiajul.

Din multitudinea de propuneri sesizate pe catwalk (gene baby doll, gene à la Twiggy sau gene inferioare evidenţiate), mărturisesc că cele mai interesante mi s-au părut genele pânză de păianjen. Altfel spus, genele care se lipesc la vârf. Deşi pentru unele femei numele s-ar putea să sune un pic înfricoşător, spider lashes nu doar că îţi asigură un look extrem de actual, dar conferă prospeţime privirii  şi te plasează în centrul atenţiei.

La prima vedere, s-a putea să ţi pară imposibil să obţii acasă acest efect îndrăzneţ, de gene cu efect curbat  şi să te gândeşti că e nevoie să apelezi la un make-up artist cu experienţă. Şi într-adevăr, cu ani în urmă, ar fi fost extrem de complicat,  ar fi trebuit să exersezi şi să urmezi patru paşi diferiţi. Nu însă şi acum, când ai la îndemână mascara The Colossal Spider Effect de la Maybelline New York de la Maybelline New York.

Aşadar, în prezent însă, odată cu lansarea noului mascara The Colossal Spider Effect de la Maybelline New York, lucrurile se simplifică. „Înainte femeile se chinuiau foarte mult să obţină acest look. Acum doar te joci puţin cu vârful pensulei şi obţii acest efect”, confirmă şi Ioana Stratulat, make-up artist oficial Maybelline New York.

The Colossal Spider Effect de la Maybelline New York
CUMPĂRĂ ONLINE The Colossal Spider Effect de la Maybelline New York

Cu o formulă îmbogăţită cu latex lichid şi cu o periuţă ai cărei perişori în formă de con prind  şi grupează genelela vârf pentru volum conturat şi îndrăzneţ, mascara The Colossal Spider Effect este cea mai bună alegere atunci când vrei ca nici tu şi nici genele tale să nu treacă neobservate.  O poţi comanda de aici

(P)