Beauty Shopping: Cele mai hot produse ale momentului

Am tras linie și am selectat cele mai hot lansări din ultima vreme. Așadar, fie că vorbim despre curățarea tenului într-o manieră smart, senzații olfactive, îngrijirea pielii sau arta machiajului – avem de vorbit despre noutăți pe care trebuie neapărat să le încerci!

YSL Libre EDP (50 ml)

Libre este noul parfum manifest al libertății, dedicat celor care trăiesc după propriile reguli. O reinventare a parfumului floral, îmbină esența de lavandă din Franța cu senzualitatea florii de portocal din Maroc, pentru o fuziune florală unică ce este completată de o notă îndrăzneață de acorduri de mosc.

Libre înseamnă libertate și parfumul invită la evadarea din cotidian către noi experiențe. Ambasadoarea noului parfum este Duă Lipa, care întruchipează perfect femeia YSL: liberă, îndrăzneață și care își crează propriile reguli.

Anastasia Beverly Hills 

De departe una dintre cele mai populare lansări din ultima vreme este venirea brandului Anastasia Beverly Hills (deținut de românca Anastasia Soare) în magazinele Sephora din țară. Produsele de sprâncene sunt un must-have, printre care amintim iconicul Dipbrow Pomade sau Brow Powder Duo.

Dr. Paw Paw

Multifuncționale și foarte eficiente, faimoasele balsamuri Dr. Paw Paw au devenit disponibile și în România, fiind chiar printre preferatele actriței Emma Watson. De cele mai multe ori asociem balsamurile de buze cu frigul și buze crăpate, însă Dr. Paw Paw promite să aibă grijă de buzele tale tot timpul anului. Cu o formulă bogată în ingrediente hrănitoare, acestea sunt prezente atât în varianta incoloră cât și în varianta pigmentată și pot fi folosite chiar și pentru cuticule sau păr.

Avon True Colour Power Stay

Nouă gamă de make-up ultra rezistentă AVON True Color Power Stay promite să te facă să uiți de grijă machiajului. Gama include fondul de ten True Colour Power Stay cu efect de lungă durată și rujul super rezistent True Colour Power Stay.

Deși promite o rezistență maximă, fondul de ten are o formulă extra ușoară, textura naturală și acoperire medie spre completă. În plus, acesta rămâne intact pe tot parcursul zilei și  nu lasă urme pe haine.

FOREO LUNA mini 3

Începe o nouă era în curățarea facială! FOREO a lansat Luna mini 3, cel mai bun device LUNA inventat până în prezent. Noul LUNA mini 3 livrează clienților cea mai nouă tehnologie pentru curățarea pielii. Cu noua caracteristică “Glow Boost”, acest device devine ușor un beauty item must have.