Beauty News: Nanotehnologie, minerale prețioase și nuanțe neutre

Noutățile săptămânii vin din zona de skincare, unde ne bucurăm de lansarea pe piață a unui nou brand care se folosește de Nanotehnologie în tratarea pielii,  o nouă gamă de îngrijire de la -417, dar avem și noutăți din zona de makeup, unde Smashbox a lansat o paletă de farduri de pleoape ideală pentru toate femeile.

Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio

Fardurile de pleoape trio profesionale sunt ideale pentru a obține un machiaj de efect în câteva secunde și se potrivesc perfect pentru toate femeile care nu au foarte mult timp la dispoziție pentru un machiaj mai complex. Smashbox a creat Photo Edit Eye Shadow Trio, palete ultra-portabile care vin într-o gamă de nuanțe neutre, combinații de culori și finisaje pentru a crea cu ușurință un look de zi sau de seară.

Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio

Formulele bogate în pigmenți au fost create de artiștii Pro Smashbox într-o varietate de combinații de nuanțe, astfel paletele sunt atent customizate pentru a evidenția nuanța pielii în timp ce creează un contur instantaneu al ochilor.

Compartimentele fardului includ o doză dublă a nuanței folosite cel mai des, iar fiecare paletă conține instrucțiuni de utilizare pas cu pas. 

SESDERMA

Toate ne dorim o piele tânără care se menține în formă până la bătrânețe. Știm că momentan nu e posibil să arătăm la orice vârstă că la 20 de ani, însă avem o veste bună în acest sens. SESDERMA, companie spaniolă infiintată acum 30 de ani în Spania de către o echipă de medici dermatologi condusă de Dr. Gabriel Serrano, intră pe piața din România cu o gamă inovatoare de produse dermato-cosmetice. Seserma se remarcă prin folosirea NANOTEHNOLOGIEI in dezvoltarea celor mai revoluționare soluții pentru tratarea pielii, atât a problemelor de suprafată, cât și a celor din profunzimea acesteia.

Nanotehnologie

Compania deține singurul laborator la nivel mondial care produce cosmetice și dermato-cosmetice care utilizează produse încapsulate în bule lipidice (nanolipozomi) și care aplică nanotehnologia în fabricarea produselor pentru piele. Această tehnologie favorizează stabilitatea și, în special, transportul și pătrunderea substanțelor active în profunzimea pielii.

Nanotehnologie

În România, distribuția produselor cosmetice este foarte concentrată. Există un număr mic de distribuitori care comercializează cele mai prestigioase mărci. Produsele SESDERMA vor fi comercializate în farmacii, iar cele profesionale în clinici medicale.

-417 Mineral Aqua Perfection

Orice femeie visează la un ritual sofisticat de înfrumusețare, care să îmbine perfect ingredientele miraculoase oferite de natură cu expertiza unui creator ce se folosește de inovație pentru a realiza cosmetice desăvârșite.

O astfel de experiență îți oferă noua cremă hidratantă Mineral Aqua Perfection de la -417, ce este inspirată de universul unic și benefic al Mării Moarte. După cum îi spune și numele, crema hidratantă Mineral Aqua Perfection pentru ten normal și uscat este un produs cosmetic îmbogățit cu un complex de minerale prețioase de la Marea Moartă, extrase rare din plante și vitamine.

cremă hidratantă Mineral Aqua Perfection

Crema regenerează suprafața pielii, datorită ingredientelor din plante atent selecționate și îmbunătățește aspectul general, oferindu-i hidratare. Textura fresh și ușoară a cremei hidratante -417 Mineral Aqua Perfection penetrează pielea imediat, lăsând în urmă un efect de satin. 

Produsele -417 sunt disponibile în România, exclusiv în farmaciile Sensiblu.