Beauty lovers alert: Rihanna a lansat cel mai HOT ruj roșu!

Rihanna nu se joacă atunci când vine vorba despre business!

De când a lansat Fenty Beauty, propriul label de make-up, Rihanna a devenit un adevărat brand ambassador care nu încetează să ne surprindă cu cele mai râvnite produse, cu un design inovator. Businessul său se bucură de multă popularitate – încă de la primele produse lansate, a devenit subiect principal de discuție în industria de beauty.

Fiind o artistă extrem de apreciată și iubită la nivel internațional, Rihanna se bucură de un adevărat succes atunci când lansează noi produse. În ultima săptămână, aceasta a postat pe propriul cont de Instagram mai multe fotografii de teasing și un video în care dezvăluia noul produs pe care Fenty Beauty urma să îl lanseze, un ruj roșu pe care toată lumea a început să și-l dorească. Acest mini tutorial de machiaj, realizat de Rihanna însăși, a fost distribuit în scurt timp pe internet de un număr foarte mare de utilizatori, toată lumea dorindu-și dintr-o dată să afle cum poate intra în posesia rujului roșu pe care îl folosește artista și care arată impecabil pe buze.

#stunna 💋 don’t laugh at my tutorial skillz 🤷🏽‍♀️ @fentybeauty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Momentul cel mult-așteptat a sosit – ziua în care rujul ,,STUNNA lip paint” este disponibil oficial pe site-ul Fenty Beauty și în magazine. Îl poți comanda online aici.

Rujul este descris ca fiind un produs cu pigment intens, ce nu necesită decât o singură aplicare, rezistă 12 ore pe buze, are o textură nedetectabilă și un aplicator care îți oferă precizia de care ai nevoie atunci când aplici un ruj roșu. De asemenea, are o nuanță universală care arată minunat pe orice ton al pielii, de la cel mai deschis, cu subton rece, până la cel mai închis, cu un subton neutru sau cald. Așadar, rezultatul nu poate fi decât unul perfect!

Designul produselor lansate de Rihanna este unul inovator, extrem de atractiv, cu atenție la fiecare detaliu. Forma de hexagon, asemănătoare unei porțiuni dintr-un fagure de miere, care se regăsește pe ambalajul tuturor produselor, a devenit o semnătură a brandului. STUNNA lip paint nu face excepție de la regulă – rujul vine într-un ambalaj care te duce cu gândul la un flacon de ojă. Aplicatorul are și el o formă aparte, concepută special pentru mărirea preciziei în aplicarea produsului pe buze.

Cele mai populare produse ale brandului Fenty Beauty sunt, până în acest moment, iluminatoarele cu pigment intens și finish glowy impecabil, fondul de ten care vine în 40 de nuanțe adaptate oricărui ton și subton al pielii, lip gloss-ul care, asemenea rujului STUNNA, vine într-o nuanță universală, potrivită tuturor, și, desigur, celebrele Match Stix pe care le poți folosi atât pe ten, cât și pe ochi sau pe buze. Se poate observa că brandul este focalizat pe nevoile clientului, își dorește ca produsele lansate să fie adaptate oricărui tip de persoană, mai pricepută sau mai puțin pricepută la machiaj, cu orice ton al pielii și care, indiferent de timpul acordat rutinei de machiaj, își dorește un rezultat perfect.

Oare care va fi următorul produs marca Fenty Beauty?

Foto: Fenty Beauty