Beauty Look: Cat eyes și ten de porțelan


Au apus vremurile în care machiajul trebuia să iasă în evidență prin mult negru și o înfățișare cât mai plastică. Tendințele ne sugerează, de ceva timp, un look cât mai 
clean, cu aspect sănătos, piele luminoasă și priviri ușor definite.

Glowy skin

Ten luminos? Say no more! Îți recomand să folosești o bază iluminatoare, care va reda un aspect sănătos și glowy tenului tău. Aplică baza pe toată suprafață tenului folosind o pensulă plată din păr sintetic, sau, de ce nu, chiar cu degetele.

Pentru a obține un ten radiant, un fond de ten cu acoperire mică este ideal. Nu te teme, în zonele problematice poți reveni oricând cu puțin corector pentru a masca eventualele imperfecțiuni pe care fondul de ten le-a omis.

Peachy cheeks

Vorbim despre glowy skin, așadar, pudra și texturile mate nu prea au ce căuta în această poveste.

Alege o nuanță de blush peachy și tapoteaz-o ușor în obraji cu ajutorul unui beauty blender, sau folosește-te de degetul inelar pentru a difuza produsul în piele.

Feline eyes

Secretul acestui look constă în trasarea liniei perfecte de eyeliner. Începe prin a contura privirea folosind un eyeliner precis și definitivează formă la final printr-o linie de eyeliner subțire. Folosește mascara din plin, iar pentru sprâncene aplică un gel pentru fixarea acestora.