Beauty kit de Valentine’s Day

Cu siguranță ai pus deja cap la cap toate detaliile pentru a petrece o seară romantică de Valentine’s Day alături de iubitul tău. Totuşi, pentru că suntem femei și avem mii de alte lucruri pe cap, cred ca ar fi bine să mai verifici o dată dacă trusa ta conține toate lucrurile de care ai nevoie. Ți-am pregătit o listă cu cele trei produse esențiale pe care trebuie neapărat să le ai la îndemână. (Foto sus: Giambattista Valli SS17; hepta.ro)

Ruj roşu: Folosește un ruj rezistent la transfer pentru a-l face și pe el să se simtă confortabil. Rujul Lipfinity de la Maxfactor oferă strălucire și culoare buzelor tale timp de 24 de ore, iar datorită formulei sale ultra-rezistentă nu necesită reaplicare. Partea bună este că, spre deosebire de alte rujuri ultra-rezistente care îți lasă o senzație neplăcută, de buze uscate, produsul îți va menține buzele catifelate întreaga zi. Rujul este extrem de ușor de folosit: mai întâi, aplică stratul de culoare, așteaptă câteva momente să se usuce și finisează cu top coat-ul hidratant,pentru ca buzele să strălucească timp îndelungat.

Ruj Lipfinity, Maxfactor

Crema de corp: Optează pentru o cremă de corp hidratantă, dar care să nu aibă un miros contradictoriu cu cel al parfumului tău. O alegere inspirată ar fi cremele din gama Byredo, având fiecare povestea sa, inspirată din cele mai preţioase elemente ale naturii. Fie că preferi miresmele orientale, lemnoase sau cele fructate, ai la dispoziție cel puțin șapte arome de care să vă bucurați amândoi.

Cremă de corp Flowerhead, Byredo, 400 lei

Mascara: Datorită formulei pe bază de colagen și a formei speciale a aplicatorului, această mascara îți va face genele mai pline, mai definite și cu siguranță mai alungite. Niciun bărbat nu poate rezista unei priviri irezsitibile, așa că folosește-ți armele și îndrăznește să îi ceri orice vrei.

Mascara Better than Sex, Too Faced (Sephora)

Text de Steliana Gherman

CITEȘTE ȘI

Bijuteriile perfecte pentru Valentine’s Day