Beauty Gadgets: 5 dispozitive care luptă pentru tenul tău

beauty gadgets

Unul dintre trendurile pe care le iubim în 2019? Home facials! Trăim în era tehnologiei şi avem la îndemână zeci de soluţii pentru a ne păstra pielea în cea mai bună formă. Uneori nu ai timp pentru tratamentele elaborate din salon, sau poate pur şi simplu preferi să te răsfeţi în confortul casei tale. Acesta e momentul în care faimoasele beauty gadgets îţi sar în ajutor.

Glowy & healthy skin  – Motto-ul din acest sezon – poate fi o adevărată provocare pe timp de toamnă, acea periodă de tranziție în care ne confruntăm cu factori precum schimbări de temperatură și vânt, care ne pot afecta calitatea și textura pielii. De la curățare în profunzime într-un minut la nano-curenți care dau timpul înapoi și efectele benefice ale terapiei cu lumini asupra tenului, iată ghidul celor mai hot device-uri de skincare pe care le poți încerca!

ZIIP BEAUTY (5.) (ziipbeauty.com, 440 euro)

ziip

Promisiunea ZIIP Beauty? O piele mai întinsă, mai luminoasă și cu riduri vizibil reduse. ZIIP folosește o tehnologie aprobata de FDA, bazată pe curenți de micro și nano voltaj care, împreună, stimulează celulele responsabile cu producția de elastină și colagen din piele. Utilizarea dispozitivului, împreună cu gelul conductor special, ajută la reactivarea acestui proces și implicit la obținerea unui ten cu un aspect vizibil mai tânăr și mai ferm. Îți poți personaliza experiența alegând unul (sau mai multe) dintre cele 7 programe pe care le deține acest gadget, printre care se numără tratamente de lifting, luminozitate, curățare sau tratamente împotriva petelor pigmentare. Ca orice alt dispozitiv existent pe piață, efectele sale sunt menținute prin utilizarea constantă a acestuia.

FOREO LUNA 3 (1.) (Douglas, 969 lei)

foreo

Studiile arată că o curățare eficientă a tenului te poate scăpa de multe probleme, printre care amintim acneea, excesul de sebum și punctele negre. FOREO Luna 3 este un device smart, de mici dimensiuni, care curăță tenul în profunzime, îndepărtează praful și excesul de sebum, toate acestea într-un singur minut. Funcția de masaj antiaging promite să reducă și să prevină ridurile fine, iar pentru că fiecare avem nevoi diferite, poți alege o îngrijire personalizată. FOREO Luna 3 se conectează la smartphone prin intermediul aplicației dedicate, astfel poți seta intensitatea pulsațiilor folosite, dar și tipul de masaj pe care îl preferi.

NEUTROGENA LIGHT THERAPY ACNE SPOT TREATMENT (4.) (neutrogena.com, 25 euro)

neutrogena

Lansarea dispozitivului pentru ten cu tendințe acneice de la Neutrogena, Light Therapy Acne Spot Treatment, a ajuns rapid la urechile tuturor femeilor care se confruntă cu mici imperfecțiuni. Având o eficacitate clinic dovedită, terapia cu ajutorul luminilor albastre și roșii are rezultate spectaculoase după doar câteva minute de utilizare, fiind capabilă să reducă inflamația și erupțiile cutanate.

TALIKA TIME CONTROL

talika

(Douglas, 465 lei) (3.) Dacă vorbim despre cearcăne, pungi și ridurile din jurul ochilor, Time Control de la Talika este un gadget pe care nu ar trebui să îl ratezi. Acesta folosește terapia luminii pentru recăpătarea tonusului și diminuarea liniilor fine. Lumina portocalie stimulează fibroblastele pentru a declanșa producția de colagen și pentru a îmbunătăți fermitatea pielii, iar cea roșie acționează asupra microinflamațiilor responsabile de procesul de îmbătrânire a epidermei, în timp ce calmează și reduce roșeața.

STYLPRO ORIGINAL MAKEUP BRUSH CLEANER & DRYER KIT (2.) (www.lookfantastic.com, 47 euro)

stylpro

Să nu uităm de pensule! Orice femeie folosește zilnic cel puțin două pensule de machiaj, așadar bacteriile și praful au un loc sigur unde se pot aduna. Din fericire, avem la dispoziție un device conceput să curețe riguros și să usuce pensulele murdare în doar câteva minute, acesta fiind un proces simplu pe care îl poți efectua acasă ori de câte ori e nevoie. Astfel, te asiguri că distrugi orice inamici cauzatori de coșuri, inflamații și iritații.

Foto: Hepta