BEAUTY DILEMMAS – Cum să foloseşti corect produsele preferate pentru un machiaj de sărbători

În redacția A list magazine s-au purtat nenumărate discuții despre machiajul de sărbători. În funcție de produsul preferat, fiecare dintre noi și-a stabilit un look. Andreea  nu voia să renunțe la rujul roșu, cu textură mată și extrem de pigmentată. Eu voiam glitter pe pleoape. Alina era curioasă cum să îmbine culorile din paleta Heat de la Urban Decay pentru un smokey eyes de efect, iar Cătălina voia să experimenteze o nuanță vibrantă de roz.
Ca să știm să le folosim corect, am rugat-o pe Ana Maria Grigore, make-up artist să vină la noi la birou și să ne predea o lecție scurtă de auto-machiaj-de altfel, unul dintre serviciile pe care Ana le oferă tuturor celor care vor să învețe pas cu pas machiajul care li se potrivește și să-l realizeze oricând, fără să depindă de o programare sau o vizită la studio.
Cu multă răbdare (nu degeaba e și trainer și ține cursuri de make-up), Ana ne-a arătat cum folosim corect rujurile, fardurile și glitter-ul pe care voiam musai să le includem în machiajul de sărbători.
Andreea e îndrăgostită iremediabil de rujul lichid mat Matte Stain de la Melkior. Dacă vreți să purtați buze roșii în noaptea dintre ani, țineți cont de o regulă simplă. Tips: Rujul roșu se aplică foarte ușor dacă înainte conturezi buzele cu un creion în nuanța naturală. Astfel, va fi mult mai ușor să obții buze roșii perfect conturate, ghidându-te după linia trasată în nuanța naturală.
Eu, una nu puteam vorbi despre machiaj de sărbători fără să mă gândesc la un look spectaculos în timp record. Asta presupune obligatoriu să adaug glitter auriu pe pleoape. Glitter Brilliance în nuanța Gold de la NYX m-a tentat de multe ori, doar că mă temeam că ,neștind să îl folosesc corect, voi arăta ridicol. Dilema a fost însă rezolvată. Tips: Folosește un primer special pentru ca glitter-ul să nu migreze și să rămână pe pleoape până la demachiere. Aplică o cantitate mică de primer, după care tapotează glitter puțin câte puțin până cînd cuprinzi toată suprafața pleoapei mbile
Alina ne-a anunțat de la început că vrea să învețe cum să îmbine culorile din paleta Heat de la Urban Decay pentru un smokey eyes rapid și intens. Tips: Mai întâi aplică un creion pe pleoapa inferioară și superioară, difuzându-l bine cu pensula de blending. Eu am ales ca bază o nuanță de maro ciocolatiu peste care am aplicat fardul El Fuego din paletă. L-am tapotat ușor peste creion, pe ambele pleoape superioare și inferioare, insistând la baza genelor și difuzând foarte bine marginile. Pe prima treime a pleoapei superioare am aplicat nuanța Lumbre pentru un efect ușor metalic.
Cătălina a vrut să încerce ceva nou și a mizat pe rujul Pink Pidgeon de la MAC, care promitea o culoare vibrantă de roz a buzelor.Tips: Avantajul tenului deschis la culoare, ca de porțelan este că acceptă nuanțele de ruj bonbon spre fuchsia, acestea arătând cu adevărat spectaculos. Dacă ai și ochii verzi sau albaștri, rezultatul va fi și mai impactant. Dacă nu ești obișnuită să folosești un contur înainte, aplică rujul pe buze până la margini și apoi, cu un creion cu un ton mai închis, trasați ușor conturul buzelor.

Categorii Video