Beauty Dilemmas: We’ve tried – Botanicals Fresh Care & Kérastase

În episodul “We’ve Tried” de astăzi vorbim despre două produse pe care le-am testat în ultimul timp și care mă ajută să îmi îngrijesc și să îmi stilizez părul, mai ales pentru că vorbim despre o perioadă în care temperaturile înalte ne pot da planurile peste cap.

La capitolul îngrijire am pus pe listă noua gamă Botanicals Fresh Care care include un balsam fortifiant, infuzat cu ulei de semințe de coriandru, ulei de soia și nucă de cocos, ingrediente care te ajută să ai un păr mătăsos, fortifiat și ușor de descurcat. Mi-a plăcut faptul că nu conține silicon, parabeni și coloranți. Și nu mi-a încărcat deloc părul.

Stilizarea podoabei capilare poate deveni un chin pentru foarte multe femei, însă eu de când am descoperit spray-urile de texturare pur și simplu nu mă mai despart de ele. Sunt la îndemâna oricui, se folosesc ușor și durează doar câteva secunde pentru a obține un aspect de beach waves, sau messy hair studiat. Dacă nu mă crezi, am făcut o mică demonstrație în clipul de mai sus și te invit să îl urmărești!

Categorii Video