Beauty Dilemmas | We’ve Tried | Apivita | Supergoop | Lanolips

Pentru că vara bate la ușă, astăzi vorbim despre îngrijirea tenului și vă prezint trei produse pe care eu le-am încercat în ultima vreme. Vă invit să descoperiți ultimele noutăți în materie de îngrijire cu un simplu click pe videoul de mai jos!

Orice tip de ten are nevoie de exfoliere, așa că vă recomand să folosiți de două-trei ori pe săptămână un scrub. Am testat scrubul Apivita Express Beauty Apricot și mi-a atras atenția din prima faptul că acesta este inspirat de dieta mediteraneană, care știm cu toții că promovează un stil de viață sănătos.

Vara, atunci când buzele noastre au tendința de a se deshidrata mult mai repede, este ideal să folosim un balsam de buze. Lanolips este mai mult decât un simplu balsam, deoarece hidratează buzele în profunzime, lasă acel aspect de plumpy lips și poate fi folosit cu succes și că gloss peste orice ruj de buze. În plus, acesta are la bază ingrediente 100% naturale.

Cu siguranță unul dintre cele mai interesante produse testate de mine în ultimul timp este Supergoop Defense Refresh Setting Mist, care acționează ca spray de fixare al machiajului și reîmprospătează factorului de protecție solară, având SPF 50. Senzația este una răcoritoare și are un miros mentolat.