Beauty Dilemmas: Spring Makeup cu Neil Young, make-up artist internațional Douglas


Astăzi descoperim noutățile de primăvară de la Douglas România alături de Neil Young, make-up artist internațional Douglas. Este un machiaj subtil, care subliniază femininitatea. Te invităm să descoperi în continuare trucurile folosite de Neil în realizarea acestui machiaj.

Neil a pregătit tenul modelului folosind fondul de ten Douglas Perfect Radiance Foundation și corectorul Douglas High Coverage. Corectorul l-a aplicat în zona ochilor, dar și în punctele cheie, pentru un plus de luminozitate.

Buzele pline de culoare nu puteau lipsi, conturate cu ajutorul creionului și completate de un ruj în aceeași nuanță de roșu.

Anul acesta se poartă tenul glowy, așa că Neil a folosit în acest scop iluminatorul stick Douglas Chic & Shine Pearl, aplicat pe cel mai înalt punct al pomeților, dar și pe puntea nasului.

Pentru a obține machiajul delicat al ochilor, s-au folosit două nuanțe din paleta Douglas Make-Up Spring Look, estompate foarte bine în piele cu ajutorul unei pensule de blending. Look-ul a fost întregit prin adăugarea unei mascara-Lash Augmented în nuanța Purple.

Bronzerul Douglas alături de perlele iluminatoare Pearls Harmony din noua colecție Blossom Glow formează un duo perfect pentru sublinierea trăsăturilor naturale, iar pentru sprâncene Neil a optat pentru gelul de la Douglas, din care a combinat două nuanțe, trasând linii subțiri printre firele naturale din sprânceana.

Et voila! Este atât de ușor să recreezi acest look folosind produsele din noua colecție Blossom Glow de la Douglas. Dacă încă nu le-ai încercat, să știi că sunt de neratat!

Categorii Video