Beauty Dilemmas Live: cum decurge un tratament facial OxyGeneo

Dana Păun, colega mea de A list Magazine mă însoţeşte aproape de fiecare dată la live-urile Beauty Dilemmas, în cadrul cărora puteţi urmări în direct cum se desfăşoară unele dintre cele mai inovatoare tratamente din industria de beauty. Şi pentru că i-am promis că într-o zi vom face schimb de locuri, azi am poftit-o pe patul de tratament de la Estetiq Solutions pentru o şedinţă de Oxygeneo NeoRevive.

Odată cu lansarea tehnologiei Oxygeneo, vorbim deja despre o abordare revoluţionară a îngrijirii pielii. Vorbim despre tratamente personalizate, care concentrează în doar 20 de minute efectele unor tratamente clasice (tratamente care înainte ne furau o oră şi jumătate din agendă). Oxygeneo este singura tehnologie care desfăşoară trei acţiuni vitale în mod simultan: curăţare şi exfoliere eficiente, oxigenare naturală a pielii din interior şi infuzie de nutrienţi activi în epidermă.

Oxygeneo NeoRevive se adresează atât bărbaţilor, cât şi femeilor care vor să scape de aspectul tern şi obosit al tenului. În videoul de mai sus, se vede cu ochiul liber cum pielea Danei îşi schimbă textura şi devine strălucitoare. Şi voi puteţi încerca tratamentul la Estetiq Solutions, pe strada Romulus, nr. 35.