Beauty Dilemmas LIVE: cum decurge un tratament capilar Chromatique de la Kerastase

De curând, mi-am schimbat culoarea părului şi am trecut de la blond la roşcat. Dincolo de faptul că am fost extrem de încântată de rezultate, consecinţele nu au fost tocmai pe gustul meu. Ori de câte ori îmi treceam mâinile prin păr, îl simţeam uscat şi devitalizat. Ca să nu mai menţionez că vârfurile erau vizibil despicate, conferindu-i oricărei coafuri un aspect neîngrijit. În plus, nuanţa de arămiu care îmi plăcuse atât de mult la început migra, şuviţele mele decolorându-se fără voia mea.

Consultându-mă cu Irina Curtu, hairstylist la Tribute by George Soare şi trainer în educaţie Kerastase, am ajuns la concluzia că aveam nevoie urgent de un tratament capilar. Un tratament personalizat bazat pe produse din gama Chromatique de la Kerastase, cu efect hidratant, dar totodată menit să prelungească strălucirea şi durata noii culori. Vă recomand şi vouă să vă programaţi la ea pentru un diagnostic al firului de păr. Va şti mai bine decât oricine ce nevoi are fibra voastră capilară.

Deşi Irina a îmbinat mai multe produse, pentru mine întreg tratamentul a fost un răsfăţ. Aş fi putut să adorm în orice minut.

Categorii Video