Beauty Dilemmas Live: Bianca Nuţu testează injecţiile cu acid hialuronic la clinica Yiara

Fie că sunt recomandate pentru mărirea buzelor, pentru netezirea ridurilor, corectarea cearcănelor sau restructurarea pomeţilor, injecţiile cu acid hialuronic sunt foarte populare în zilele noastre. Şi totuşi, uneori, rezultatele sunt departe de ceea ce ne-am fi imaginat şi dorit.

Înainte de a le testa LIVE, am stat de vorba cu Ştefania Dragomir, proprietara clinicii de dermatologie Yiara din Otopeni, cu solide cunoştinţe în domeniu, şi dna dr. estetician Gabriela Constantinică. Am vrut să aflu direct de la două experte de ce există atâtea femei cu buze grotesc de mari, cum evităm pungile de sub ochi după o şedinţă de injectare pentru eliminarea cearcănelor şi care sunt principalele greşeli pe care le facem când optăm pentru această procedură. Toate răspunsurile le veţi afla urmărind videoul de mai sus.

Eu am fost curioasă să încerc injecţiile cu acid hialuronic de la Juvederm pentru atenuarea ridurilor nazo-labiale. Şi deşi recunosc că aveam emoţii, m-am convins pe propria piele că metoda nu e deloc dureroasă (mai ales că local, se aplică anestezic înainte). La o zi după tratament,multă lume care nu urmărise live-ul m-a întrebat ce am schimbat la mine întrucât par mai tânără şi mai odihnită.

Recent deschisă în Otopeni, clinica Yiara m-a cucerit instant atât cu decorul care te invită la răsfăţ, cât şi cu profesionalismul medicilor şi meniul cu servicii tentante. Mi-am propus să mă întorc pentru terapiile incluse în pachetul “Piele în vacanţă”: o curăţare a feţei cu Hydrafacial şi injecţii cu un cocktail pe bază de vitamine şi acid hialuronic (mezoterapie). Promisiunea de a avea un ten tânăr, perfect curat şi radiant mă încântă la maxim. La fel cum noi avem nevoie de o pauză, şi pielea noastră are nevoie de momente în care să îi acordăm întreaga noastră atenţie. Momente în care să renunţăm la fond de ten, să ne aşezăm confortabil pe un pat de tratament şi să lăsăm specialiştii să îi ofere feţei noastre adevărata îngrijire după care tânjeşte!

Categorii Video