Beauty Dilemmas: Îngrijirea părului după vacanță cu Pantene

Vacanță, mare și mult soare – ce poate suna mai bine de atât? Odată cu vara ne confruntăm cu temperaturi extreme, clor dar și apă sărată, care împreună conduc la o serie de dezavantaje pentru părul nostru, acesta devenind tern și lipsit de strălucire.

În acest caz, îngrijirea riguroasă a părului este o prioritate. Noi am descoperit gamele Pantene PRO-V Hair Superfood și Pantene PRO-V Aqualight, care s-au pliat perfect pe nevoile noastre: păr lipsit de vitalitate, în cazul Alexandrei, și scalp cu tendințe de îngrășare alături de lungimi vopsite, în cazul meu. 

De cele mai multe ori, după vacanța de vară observan că șuvițele au o tendință mai mare de a se încurca, însă cu ajutorul balsamului 3 Minute Miracle, care repară în doar 3 minute firul de păr degradat, această problemă este rapid rezolvată.

Gama PANTENE PRO-V Hair Superfood conține o concentrație mare de PRO vitamine B5, lipide și antioxidanți, care împreună ajută la refacerea firului de păr din interior către exterior. Hidratarea și îmblânzirea firelor rebele este asigurată de balsamul PANTENE PRO-V Hair Superfood 3 Minute Miracle, pentru un look sănătos și strălucitor chiar și după zile întregi petrecute la soare.

La polul opus, părul gras are nevoie de o curățare delicată, dar și de volum și rezistență. Toate aceste cerințe au fost bifate de gama PANTENE PRO-V Aqualight, care asigură părului un aspect îngrijit fără să îl încarce. Șamponul curăță scalpul în profunzime, în timp ce balsamul PANTENE PRO-V Aqualight 3 Minute Miracle protejează părul și îl face uşor de descurcat. După clătire, părul este incredibil de mătăsos.

Categorii Video