BEAUTY DILEMMAS: Cum să te machiezi de sărbători


Petrecerile de Revelion sunt cele mai bune ocazii să mizezi pe un machiaj cu adevărat strălucitor. Ca să obţii acest efect, Andra Manea, make-up artist oficial L’Oréal Paris, recomandă să foloseşti multe produse pentru iluminare şi să îţi învălui buzele în culori metalice.

Ca să nu întâmpini nicio dificultate în realizarea unui machiaj de sărbători, am rugat-o pe Andra Manea să ne arate pas cu pas ce avem de făcut. Înainte de orice, asigură-te că din beauty case nu îţi lipsesc următoarele produse de la L’Oréal Paris : fond de ten True Match, iluminator lichid ( Merry Metalls Glow Drops), paleta iluminatoare ( Merry Metalls Lights), fard de pleoape lichid metalic ( Metallic Eye Paint), mascara Paradise şi ruj lichid metalic ( Metallic Lip Paint).

Tips & tricks. Cum să  te machiezi de sărbători

Aplică pe toată faţa câteva picături de iluminator lichid.  Un truc de care să ţii cont: poţi amesteca câteva picături de iluminator în fondul de ten). De reţinut însă că nu se recomandă tehnica strobbing la persoanele care au un ten cu imperfecţiuni.

Foloseşte nuanţa arămie din paleta iluminatoare ca fard de obraz, aplicând-o pe centrul pomeţilor. Cu ajutorul nuanţei nude, poţi adăuga luminozitate  pe puntea pomeților şi în colțul intern al ochilor.

Aplică fardul lichid Eye Paint într-o nuanță de argintiu metalic pe pleoapa mobila. Difuzează-l mai apoi cu degetul spre pliu.

Pentru a sublinia linia ascendenta pe care îţi sugerez să o realizezi la nivelul ochilor, foloseşte mascara Paradise doar pe genele superioare.

Pe buze, aplică rujul lichid Metallic Lip Paint, cu o formulă extrem de rezistentă.

Categorii Video