BEAUTY DILEMMAS: Cum să reinventezi linia de eyeliner în 2018?

Ce ar mai putea fi nou când vine vorba de eyeliner, ai putea întreba. Nu de alta, dar asta a fost şi curiozitatea mea. Ei bine, în episodul Beauty Dilemmas de azi, Ana Maria Grigore, make-up artist şi-a propus să îţi arate cum să reinventezi linia de eyeliner în 2018. Nu, nu e chiar o joacă de copii. Respectă întocmai indicaţiile expertei şi ai mari şanse să obţii nu doar grafisme demne de invidiat, ci un look care te va plasa în centrul atenţie.

Cum să reinventezi linia de eyeliner în 2018? Tips şi lista de produse pe care să le foloseşti.

1. Aplică un fond de ten hidratant şi luminos, cu acoperire mică spre medie. Acesta va da un aspect sănătos tenului şi va rezista întreaga zi. Alegerea mea: MAC – Face & Body Foundation
2. Aplică un corector atât pentru acoperirea cearcănelor cât şi pentru a neutraliza nuanţa pleoapelor şi a crea o bază. Acest corector este unul foarte rezistent şi il poţi folosi aşadar şi ca bază de pleoape pentru machiaj. Alegerea mea: MAC – PRO Longwear Concealer
3. Fixează totul folosind o pudră pulbere fină. Este important ca aceasta să păstreze aspectul natural şi fresh al tenului. Alegerea mea: MAKE UP FOR EVER – Super Matte Powder
4. Pentru conturarea sprâncenelor poţi folosi doar gelul, fără periuţa încorporată ci cu ajutorul unei pensule în unghi. Astfel aplicarea devine mult mai precisă şi putem controla mai bine fiecare fir de păr.Alegerea mea: MAC – Brow Set Beguille
5. Pentru a adăuga un plus de strălucire tenului, aplică un iluminator în nuanţa de roz-piersică pe partea cea mai înaltă a pomeţilor şi difuzează-l uşor înspre pomeţi. Alegerea mea:
HUDA BEAUTY – Highliter Palette
6. Având in vedere că îţi doreşti să realizezi un eyeliner ieşit din comun, trebuie să te înarmezi cu răbdare, o pensulă foarte bună (MAC#266) şi un eyeliner gel (MAC – Blacktrack)
Pune o cantitate mică de gel pe dosul palmei şi lucrează încet şi îndeaproape, poziţionând privirea în toate direcţiile astfel încât să ştim exact cum se vede acest eyeliner din toate unghiurile.
Îţi propun un eyeliner diferit faţă de cel pe care îl realizezi zi de zi, însă suficient de purtabil. Este un eyeliner grafic misterios şi contrastant întrucât este o combinaţie de negru şi alb.
7. NYX White Liquid Liner este al doilea liner folosit.
Este amuzant cum peste tot găsim tutoriale despre cum să trasăm un eyeliner, dar niciunul nu ne învaţă cum să îl corectăm, în cazul în care nu ne iese din prima.
Ei bine, în acest episod, îţi voi arata cum să corectezi un eyeliner, foarte simplu si rapid.
Mai intai pune puţin demachiant pe o dischetă demachiantă. Apoi ia o pensulă subţire şi  plată şi înmoaie-o în puţin demachiant. Eu am folosit loţiune micelară.
Mai apoi, vino cu pensula peste marginile şi micile denivelări pe care doreşti să le ştergi. Al doilea pas e să iei puţin corector şi să îl adaugi pe zonele asupra cărora ai intervenit. La final, fixează corectorul cu pudră.
8. Păstrează aspect natural al genelor, folosind o mascara care să nu încarce.Alegerea mea:
MAC – Extended Play Gigablack Lash Mascara
9. Pe buze, foloseşte un gloss incoloră pentru a păstra ideea de ten luminos şi fresh şi a contrasta cu machiajul sofisticat al ochilor.Alegerea mea: MAC – Clear Glass Lipglass

Categorii Video