BEAUTY DILEMMAS: Cum să obţii efectul de wet make-up?

Tocmai când mă obişnuisem să folosesc fardurile mate, aflu că wet make-up e noul trend. Pleoapele cu aspect lucios sunt într-adevăr extrem de sexy. Nu am mai avut niciun dubiu în această privinţă după ce Claudia Neacşu, make-up artist, mi-a arărat cât de simplu e să obţii acest efect.

Secretul unui astfel de look este să pui mult accent pe un  ten fără cusur şi să scoţi în evidenţă  punctele cheie ale feţei cu ajutorul unui iluminator. Aşa că e momentul ca CC cream-ul să se întoarcă în trusa ta de cosmetice. Anticearcănul şi pudra iluminatoare au puterea de a-i conferi pielii o strălucire discretă, dar care atrage toate privirile.

Mult râvnita bonne mine o obţii cu o pudră bronzantă şi un blush în tonuri calde de oranj. Pe pleoape, joacă-te în voie cu tonuri de maro, peste care să aplici un gloss cu o uşoară tentă aurie. Aşează-l cu pensula atât pe pleoapele superioare, cât şi pe linia inferioară a genelor. Instant, privirea ta va căpăta intensitate. Mai ales dacă nu uiţi de gene şi foloseşti o mascara, care să le dea un volum ieşit din comun.

Pentru aranjarea sprâncenelor, nu ai nevoie decât de un gel, iar buzele învăluie-le într-o doză generoasă din acelaşi gloss pe care l-ai folosit pe pleoape. Nu o să îţi mai vină să te desprinzi din oglindă atât de juicy arată.

Uşor şi rapid de realizat, wet make-up e o idee bună să îl realizezi şi dimineaţa, înainte de birou, dar şi seara, la o petrecere sofisticată. Şi da, poate că nici ţie nu îţi va fi uşor să renunţi la texturile mate. Te asigur însă că merită încercat!

Categorii Video