BEAUTY DILEMMAS: Cum să obţii wet hair?

Cum să obţii wet hair? Probabil, când ai citit aceste cuvinte, te-ai gândit instant la coafura făcută celebră de Adriana Lima sau la Gigi Hadid. Ce-i drept, multe dintre noi s-au inspirat de la ele, mai ales pe perioada verii sau în zilele cu bad hair day. Doar că în episodul Beauty Dilemmas de azi, Alex Şerban, hairstylist ne propune o altă variantă de wet hair. Mai exact, vorbim despre wet baby hair.

Ca să îţi faci o idee despre wet baby hair, aruncă o privire peste look-ul pe care modelele l-au afişat pentru show-ul Givenchy FW2015. Atunci s-a remarcat o tipologie nouă, Latina Gothica, iar aranjarea părului pe frunte a fost extrem de elaborată. Alex Şerban a vrut însă să îi dea o notă de actualitate coafurii, dar şi să o facă să fie mult mai versatilă. Astfel, o poţi purta atât la un brunch, cât şi la vreo petrecere nocturnă.

Ca să obţii wet baby hair, e foarte simplu. După ce perii bine părul, cu ajutorul unui pieptăn, desprinde câteva şuviţe subţiri de păr şi se fixează-le pe frunte cu ajutorul unui gel (Alex a folosit gelul Tecni.Art de la L’Oréal Professionnel). Ca rezultatul să fie cel dorit, ai puţină răbdare şi modelează-le până eşti cu adevărat mulţumită.

Restul părului îl poţi împleti în două cozi, pe care să le mai împleteşti mai apoi încă o dată între ele. Aplică fixativ şi eşti gata.

Wet baby hair se potriveşte perfect cu un wet make-up (aici, găsiţi tuturorialul în care Claudia Neacşu, make-up artist vă arată cum să obţineţi un machiaj cu aspect lucios).

Categorii Video