Beauty Dilemmas: Cum să obţii buze freshly kissed

Unii make-up artişti le numesc buze freshly kissed, alţii snogged lips. Indiferent de numele cu care rezonezi, efectul e acelaşi: buze al căror contur a fost depăşit, învăluite în gloss şi care arată ca după cel mai pasional sărut. Dacă eşti adepta buzelor conturate perfect, cu siguranţă acest look nu este pentru tine. Dacă eşti mai puţin îndemânatică, s-ar putea în schimb să te bucuri că the make-out make-up a devenit un adevărat trend. Cu cât machiajul arată mai messy cu atât mai bine.

În episodul Beauty Dilemmas de azi, Ana-Maria Grigore, make-up artist ne va arăta exact cum putem obţine acest look.  Pentru prima dată a făcut furori la Fashion Week London, apoi pe reţelele de socializare, iar de curând, tot mai multe femei îndrăznesc să se afişeze în public cu buze freshly kissed.

Cum obţii buze freshly kissed: tips& tricks

Pentru obţinerea acestui aspect al buzelor, Ana-Maria Grigore recomandă:  începe prin a le acoperi cu corector şi pudră. Apoi, foloseşte o nuanţă de ruj roşu de intensitate medie, pe care o dispersezi pe toată suprafaţa buzelor, mai puţin pe margini care trebuie să rămână deschise.

Următorul pas este să adaugi o nuanţă li mai închisă doar pe centrul buzelor. Eu am folosit un contur de buze burgundy. Finish-ul este unul mat, velvety, catifelat. Aspectul final este unul de buze pătate, conferind celei care alege să le poarte un aer pe cât de romantic şi de inocent pe atât de fresh.

Dacă vrei să obţii buze freshly kissed de efect, e important să ţii cont că restul machiajului trebuie să fie unul minimalist. Pentru a miza pe naturaleţe, foloseşte fonduri de ten cu acoperire mică sau medie, cu un finish natural. Nu exagera cu contouring-ul, ci din contră fă-l să arate discret. Poţi folosi un blush în nuanţa naturală a obrajilor, aşa cum sunt subtonurile de roz.

Sprâncenele sunt pieptănate şi aranjate discret cu ajutorul unui gel de sprâncene incolor, păstrând forma lor naturală care încadrează cel mai bine acest look. Un strat subţire de mascara este suficient pentru a contura ochii şi a nu distrage atenţia de la elementul cheie al acestui machiaj: buzele cu aspect freshly kissed.

Categorii Video