Beauty Dilemmas: Cum obții un coc french twist în tendințe

Fie că îți sună cunoscut sub numele de coc french twist, fie sub numele de coc franțuzesc răsucit, un lucru e cert: coafura îți conferă un aer sofisticat. În plus, nu va intra niciodată în categoria unui up-do out of style. Asta cu atât mai mult cu cât cei mai talentați hairstiliști ai momentului au reinterpretat deja atemporalul coc french twist, trecându-l prin filtrul modernității.
Cel mai bun exemplu care îmi vine în minte acum este show-ul Bottega Venetta FW17/18. Guido Palau, hairstylistul care s-a ocupat de coafura modelelor care au defilat pe catwalk s-a întrecut pe sine. El a semnat un coc french twist care amintește de rafinamentul şi eleganţa anilor ’40, adaptându-l în egală măsură vremurilor contemporane. Astfel, femeia care alege să poarte un coc french twist nu e neapărat romantică și sensibilă. E cameleonică și puternică. Și nu, nu îşi reneagă masculinitatea, dar nici nu o afişează ostentativ. 

Cum obții un coc french twist în tendințe

coc french twist

La prima vedere, pare să ai nevoie o dexteritate ieșită din comun ca să obții un coc french twist. Ionela Chiriac, hairstylist crede că e nevoie doar de multă practică. Inițial, s-ar putea să fii nemulțumită de felul în care ți-ai prins părul cu agrafe. Exersând de câteva ori, te asigur însă că până și răsucirea șuviței din față-cel mai dificil pas, dacă mă întrebați pe mine-devine o joacă.

Ca să simplificăm totul, în episodul Beauty Dilemmas de azi, Ionela Chiriac îți arată ce etape trebuie să urmezi ca să obții un coc french twist în tendințe. Important e ca înainte de a fixa părul cu agrafe, să îl rulezi pe degete ca și cum l-ai prinde pe bigudiuri. Astfel va căpăta volum.

Categorii Video