Beauty Dilemmas: Cum obţii o coafură în tendinţe, cu cele mai simple împletituri

Nu ştiu voi ce preferinţe aveţi, dar eu mărturisesc că sunt înnebunită după împletituri. Mă bucur să le descopăr reinterpretate pe catwalk, an după an. Sezonul acesta a scos la iveală zeci de idei creative, de împletituri lejere sau sofisticate, care s-au remarcat prin vibe-ul modern, dar au păstrat şi ceva din glamourul chic de altă dată.

Toamna aceasta, avem cu siguranţă de unde să ne inspirăm, mai ales că majoritatea coafurilor cu împletituri se potrivesc oricui, fie că ai părul drept, creţ, natural sau colorat.

Cum nu sunt cea mai îndemânatică femeie din lume, suspin deseori că rezultatele mele sunt departe de a putea fi comparate cu ceea ce văd la Fashion Week. Aşa că de curând, am profitat de întâlnirea cu hairstylistul Ionela Chiriac şi am rugat-o să mă înveţe cum să obţin cele mai simple împletituri fără să fie nevoie să merg la salon.

În episodul Beauty Dilemmas de azi, Ionela ne dezvăluie din secretele unor împletituri simple, dar de efect. Urmărind-o cu câtă uşurinţă îşi mişcă mâinile, îţi dai seama că nu poate să fie chiar atât de complicat. Lăsând la o parte talentul şi experienţa Ionelei, coafura de azi nu ar trebui să pună pe nimeni în dificultate.

Pe şuviţele împletite, experta a aplicat Resintek, un produs revoluţionar de la Sebastian, care oferă părului o strălucire de invidiat, textură şi fixare. În plus, permite remodelarea podoabei capilare, fără a o încărca. Resintek este o ceară lichidă creată printr-o tehnologie avansată, care are o durabilitate ieşită din comun şi îţi oferă oricând posibilitatea unui restyling.

La final, după ce a împletit câteva şuviţe prin părul ondulat în prealabil, Ionela a preferat să aplice în locul unui fixativ clasic şamponul uscat Instant Fulness de la Nioxin. Instant, părul pare mai des, mai bogat şi mai strălucitor.

Eşti pregătită să încerci?

Categorii Video