Beauty Dilemmas – Cum obții buze pătate (STAINED LIPS)

Un look fresh, modern, inspirat din pictură și adus în cotidian, ideal pentru persoanele care doresc să încerce mereu ceva nou. Acest look te poate ajuta să ieși în evidență într-un mod stilat, rafinat, fără a fi prea mult. Efectul subtil, dar totuși dramatic prin așezarea culorilor și reglarea intensității, îl face să fie purtabil atât ziua, cât și seara.

Anca Buzea Make-Up Artist ne explică în clipul următor cum putem obține acest efect.

“Tehnica obținerii acestui mod de a aplica rujul este inversată comparativ cu metoda clasică. Începem cu un ruj cremos, într-o nuanță de roz-piersiciu cât mai apropiată de cea naturală a buzelor și îl aplicăm pe toată suprafața buzelor. Apoi, cu ajutorul unui creion de buze mai închis, poate fi un violet, o nuanță de prună, un burgundi sau chiar un maro-ciocolatiu, după preferințe, intensificăm centrul buzelor, linia în care se ating buza de jos și cea de sus. Ne ajută să avem o pensulă de blending pentru difuzarea creionului către margini. Efectul de Stained Lips se obține prin reaplicarea creionului de 2-3 ori până ajungem la intensitatea dorită”, ne-a dezvăluit Anca.

 Conturul buzelor se lasă difuz, atins doar de rujul cremos. Practic, mergem de la mijloc către margini, spre deosebire de clasicul contur mai închis combinat cu un ruj mai deschis.

Categorii Video