Beauty Dilemmas: Cum aplici gloss pe pleoape

gloss pe pleoape

Trendurile se reinventează constant, iar glossul aplicat pe pleoape, sau glossy lids, este foarte căutat în acest sezon. Am vrut să aflăm care sunt pașii corecți pe care trebuie să îi urmăm pentru a obține acest look, așa că am rugat-o pe Anca Buzea Make-Up Artist să ne ajute cu această dilemă.

“Un alt mod de a reinventa machiajul ochilor este a folosi un gloss de buze, transparent sau cu mici particule irizante, pe care îl aplicăm pe pleoapa mobilă curată, deasupra fardurilor de pleoape folosite în mod obișnuit sau chiar peste un creion de ochi ce a fost difuzat anterior. Secretul este să aplicăm gloss-ul cu ajutorul unei pensule de ochi sau cu vârful degetelor prin mișcări de tapotare și să venim în 2 etape cu o cantitate mică de gloss. Recomand construirea efectului și nu încărcarea excesivă din prima”, ne-a mărturisit Anca Buzea.

Arată deosebit aplicarea gloss-ului peste creioane de ochi waterproof, exact cum a folosit Anca în video, deoarece nu se întinde machiajul. Avem o soluție și pentru persoanele care vor să abordeze un look mai puternic. Anca recomandă aplicarea glossului peste un smokey eye “luând în considerare faptul că va cauza strângerea fardurilor în pliu, această făcând parte din efectul dorit.”

gloss pe pleoape

Pistruii sunt veșnicul simbol al tinereții și prospețimii și vor rămâne mereu un subiect de controversă. Cum ii obținem?

Anca Buzea: “Se pot folosi atât eyeliner lichid maro, eye liner gel sau chiar creioane de ochi sau mascara de sprâncene, cum am ales eu în video datorită culorilor acestora. Se folosește o pensulă de eyeliner cât mai micuță și se punctează unul câte unul, predominant în zona pomeților și a nasului, apoi în zona frunții și a bărbiei dacă se dorește un look total aparte. Pentru a părea complet naturali, pistruii proaspăt desenați se tapotează cu un burețel de față pe care a mai rămas o urmă de fond de ten și apoi se fixează cu pudră. În felul acesta, pistruii vor fi integrați în machiaj și nu vor fi prea evidenți.”

Categorii Video