BEAUTY DILEMMAS: Ce coafură să alegi pentru un après ski party

Am învăţat să schiez târziu. Asta nu înseamnă că am ratat vreodată un après ski party. Aşa am descoperit că dacă ţi-ai petrecut o zi întreagă pe pârtie, asta nu e o scuză să apari la o petrecere, fie că e în aer liber, fie pe terasa vreunui chalet somptuos, ciufulită. Poţi fi glam chiar şi la un apres ski party, crede-mă. Şi nici măcar nu e nevoie să faci eforturi ieşite din comun.

Alex Şerban, tânărul care a devenit cunoscut în capitală mai ales ca hairstylist de peruci (îi vei regăsi numele în cele mai cool pictoriale de fashion şi reclame) ne-a trecut pragul redacţiei A list Magazine şi ne-a arătat cea mai simplă coafură, transformată cu câteva agrafe într-una care te propulsează direct în centrul atenţiei. Evident, ne-ar fi fost mult mai la îndemână să ne coafeze o perucă şi doar să o împachetăm cu grijă în bagaj. Pentru Alex, nu există însă nu se poate sau nu îmi iese.

Cuvinte cheie: păr creţ, mult volum, inspiraţie anii ’80. Înarmată cu un ondulator, un fixativ şi câteva agrafe, te asigur că ai toate şansele să recreezi acasă look-ul pe care ţi-l propunem în episodul Beauty Dilemmas de azi. Ai doar un pic de răbdare, exersează de câteva ori şi o să ne mulţumeşti din mijlocul petrecerii.

Partea bună este că o astfel de coafură e rezistentă şi prelungeşte acest efect super chic.

Categorii Video