Beauty Dilemmas: 5 trucuri pentru un machiaj de zi reușit

Astăzi, în noul episod Beauty Dilemmas, Adina Vlad (Make-Up Artist Rimmel London) ne dezvăluie care sunt cele mai frecvente greșeli în machiaj, cum le putem repara, dar și câteva trucuri de machiaj pentru a obține un look de zi rapid și corect.

Rujul roșu este, cu siguranță, cel mai iubit “accesoriu” pe care femeile aleg să îl poarte atunci când vine vorba de machiaj. Însă…cum stai cu aplicarea acestuia? Știm cu toții că această nuanță arată perfect doar atunci când este aplicată impecabil, iar acest lucru este posibil cu ajutorul unor trucuri de machiaj. Nu îți face griji, produsele și accesoriile folosite sunt la îndemâna oricui!

Aceste trucuri de machiaj te pot ajuta să ieși cu succes dintr-o situație neplăcută atunci când ești grăbită. Dacă ți-ai aplicat vreodată mascara accidental pe nas, cu siguranță știi despre ce vorbim. Corecția sprâncenelor, a buzelor, corecția unui contouring prea evident, dar și alte trucuri de machiaj utile – pe toate le poți afla dacă urmărești noul episod Beauty Dilemmas.

Top 13 beauty looks de la American Music Awards

Top produse de styling pentru toamnă – iarnă

Categorii Video