Beauty Black Friday: smart shopping în luna noiembrie #Beauty

Vrei să faci smart shopping în luna noiembrie? Profită chiar azi de ofertele de beauty de Black Friday! Machiaj, produse de îngrijire, parfumuri, ofertele sunt în toate procentele! Grăbește-te să le prinzi, fiecare are un timp limitat!

Black Friday la BestValue – 12-20 noiembrie 2020

Pe 12 noiembrie, la ora 21:00, BestValue oferă, în avans, acces in VIP Lounge. 

Black Friday 2020 Edition la BestValue înseamnă mai multe spectacole într-un singur act.

Pentru ediția Black Friday 2020, BestValue a încorporat noi seturi de beneficii, pentru a ridica experiența Duty Free la rang de artă.

Pasionații de produse premium la prețuri Duty Free vor putea beneficia de o gamă largă de reduceri de până la 60%, care se aplică la prețurile Duty Free, pe lângă multe alte surprize.

Ziua cu cele mai mari promoții este online pe BestValue.eu, în data de 13 noiembrie 2020, cu posibilitatea de acces prioritar în VIP Lounge de pe 12 noiembrie. Cortina se va ridica cu trei ore înainte de start.

Pentru călătorii care zboară cu avionul în această perioadă, Black Friday în magazinele BestValue din aeroporturi se va întinde pe durata unei întregi săptămâni, din 13 până pe 20 noiembrie.

Ghid de shopping: https://bestvalue.eu/s/blackfriday20-ghid-de-shopping

Black Friday la Sephora – 13 noiembrie 2020

Din 13 noiembrie! Are you ready? Anul acesta, Sephora Black Friday 2020 promite să fie memorabil, cu promoții irezistibile la parfumurile tale preferate, la produsele de îngrijire, dar și la cele mai căutate branduri de machiaj.

Dacă deții card de fidelitate Sephora, ține-l aproape! Încă nu ai card? Alege să devii membru! De ce? Ca să obții EXTRA REDUCERI, doar în baza cardului de fidelitate!

Doar pe 13 noiembrie 2020, în magazine și pe sephora.ro.

Black Friday la Douglas – 13 noiembrie 2020

Din 13 noiembrie, Douglas dă startul sezonului de shopping cu Beauty Black Friday. Cumperi brandurile tale favorite de parfumerie, make-up și îngrijire la cele mai avantajoase prețuri.

Asigură-te că ești printre primii care beneficiază de reducerile din campania de Beauty Black Friday și abonează-te la newsletter-ul Douglas unde vor fi anunțate toate ofertele! Beauty Black Friday din 13.11.2020, în magazine și pe douglas.ro.

Black Friday la Farmec – 13-19 noiembrie 2020

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță promoții avantajoase, exclusive în cadrul campaniei de Black Friday. Ofertele sunt valabile în rețeaua celor 30 de magazine Farmec și Gerovital din țară, precum și la achizițiile din magazinul online.

Campania Magic Black Friday va fi derulată în perioada 13-19 noiembrie și constă în discounturi de până la 50% la peste 100 dintre cele mai populare produse din portofoliul Farmec.

Black Friday la Top Line – 21-23 noiembrie 2020

În perioada 21-23 noiembrie, Top Line anunță Black Friday cu reduceri de până la 60% în magazine, la produsele selecționate, în limita stocului disponibil. Promoția nu se cumulează cu alte oferte sau cardul de fidelitate.

Foto: PR.