Beauty alert: produsele de make-up Giorgio Armani în România

Giorgio Armani Beauty

Eleganţă desăvărşită, linii simple, materiale preţioase şi rafinate, şi un design de excepţie. Toţi cei care au avut ocazia să îmbrace sau să analizeze un costum de la Giorgio Armani mărturisesc că s-au îndrăgostit pe loc tocmai datorită calităţilor enumerate mai sus. În plus, fie că ne referim la colecţiile haute couture la cele prêt-à-porter de lux, Armani e cunoscut pentru felul în care reuşeşte să îmbine creaţiile sale valorile estetice cu latura practică.

Ca beauty writer, atunci când vine vorba despre divizia de beauty a brandul-ului Giorgio Armani, mă entuziazmez instant. Asta pentru că îmi plac la nebunie fondurile de ten, rujurile sau fardurile de ochi. Iar începând de luna aceasta, nu mai e nevoie să caut produsele prin magazinele de peste hotare. Produsele de make-up Giorgio Armani sunt disponibile şi în România exclusiv în magazinul Douglas din Băneasa Shopping City.

Uşor de folosit, dar menite să reprezinte viziunea artistică a brandului, produsele cuceresc prin texturile senzoriale, culoare, persistenţă şi formule avangardiste. În plus, folosite conform unei rigori simple, compun un dress code demn de urmat, care să „îmbrace” faţa, dar totodată să scoată în evidenţă frumuseţea naturală.

Ca să vă convingeţi, încercaţi Luminous Silk, un produs emblematic al brandului în divizia de beauty. Cu o textură lejeră ca de mătase, fluidul conferă luminozitate, hidratează şi asigură un maxim de confort la aplicare.

fond de ten

De asemenea, aţi putea opta pentru unul din multitudinea de rujuri Rouge D’Armani . Cu o formulă îmbogăţită cu pigmenţi intenşi şi ceară cremoasă, formează o peliculă 3D uşor de aplicat pe buze. Culori intense, confort şi rezistenţă. Sunt cuvintele care descriu perfect oricare ruj din cele 24 disponibile.

ruj