#BEAUTY 5 parfumuri de încercat în această primăvară

parfum

Îţi era dor de un parfum nou? Ești curioasă să vezi ce comori trebuie să adaugi la colecție și ce arome te vor cuceri în acest sezon?

Ți-am pregătit o listă cu 5 parfumuri care nu pot trece neobservate și pe care trebuie să le încerci în această primăvară!

Hugo Boss The Scent

THE SCENT Parfum Edition For Her este un parfum de lux care seduce simțurile.  Aroma dulce de piersică scăldată în miere îl face de-a dreptul irezistibil.

parfum hugo boss the scent

Gucci Guilty

Gucci prezintă un nou capitol în povestea  parfumului Gucci Guilty: Absolute Pour Femme, partenerul perfect pentru Gucci Guilty Absolute Pour Homme.  Cu o notă misterioasă de mure, Gucci Guilty Absolute Pour Femme este un parfum non-tradițional, creat pentru o femeie modernă. În interiorul notelor parfumului, trei ingrediente definesc noul drum al senzualității și romantismului: mura, trandafirul bulgăresc și goldenwood.

parfum gucci guilty

Roberto Cavalli Florence

Roberto Cavalli a lansat noul parfum – Florence – care reprezintă un minunat tribut adus orașului florilor, Florența. Notele sale contrastante de coacăze negre și esența de mandarin creează o explozie minunată de viață și energie. Notele de bază sunt construite pe un acord de Chypre în timp ce Mosc-ul și Chihlimbarul  conferă un contrapunct fascinantului Patchouli.

parfum roberto cavalli florence

Azzedine Alaia Nude

Pentru parfumierul Marie Salamagne, Eau de Parfum Nude este continuarea firească a Eau de Parfum și Eau de Parfum Blanche, precum și un parfum mai reconfortant, care trebuie purtat pentru propria persoană, nu pentru cei din jur. Un al doilea parfum al pielii, ca o rochie preferată ce cunoaște toate curbele și secretele corpului. Concentrându-se pe cedru și lemn de santal, noul parfum este inspirat de culoarea nude a pielii.

parfum alaia nude

Coach Floral

Chloe Grace Moretz este imaginea noului parfum Coach Floral, actrița fiind prezentă în numeroase campanii ale brandului. Coach Floral ne dezvăluie o nouă aromă feminină în care se îmbină notele de vârf, inimă și bază precum:

TOP: Sorbet de Ananas, Inim Citrica, Piper Roz

INIMĂ: Rose Tea, Iasomie de Sambac, Gardenie

BAZĂ: Mosc Cristalizat, Lemn Cremos, Esență de Patchouli din Indonesia

parfum coach floral