Baza de machiaj perfectă pentru ten gras

Secretul unui machiaj rezistent? Baza de machiaj! Un ten gras va fi întotdeauna mai dificil de îmblânzit, însă cu baza de machiaj potrivită, machiajul tău va rezista cu succes până la demachiere. Orice tip de ten ai avea, ai grijă să aplici baza de machiaj pe tenul demachiat și curățat, iar exfoliantul trebuie să fie prezent în rutina ta de îngrijire de două ori pe săptămână.

Primerul îți netezește tenul și maschează aspecul neplăcut al porilor. Mai mult, dacă ai tenul gras sau mixt, te va ajuta să scapi de aspectul mereu lucios al tenului tău, iar machiajul tău va rezista mult mai bine pe parcursul zilei. Aplică acest produs cosmetic cu ajutorul degetelor pentru a-l ajuta să intre cât mai bine în piele.

Givenchy Prisme Primers

Nicolas Degennes reinventează primerul pentru Givenchy! Brandul a lansat de curând o nouă gamă de primere, Prisme Primers, care acoperă  fiecare necesitate a pielii, pentru a corecta fiecare tip de ten. Prin textura sa transparentă, primerul negru matifiază zonele cu tendință de îngrășare și reduce aspectul porilor dilatați, fiind potrivit chiar și pentru alte tipuri de piele.

baza de machiaj ten gras

Make Up For Ever Mattifying Primer

Un produs care se descurcă excelent la acest capitol este Make Up For Ever Step 1 Mattifying Primer, însă ai grijă să folosești o cantitate foarte mică pe ten deoarece este foarte concentrat.

baza de machiaj ten gras

L’Oreal Infallible Mattifying Primer

Baza de machiaj Infallible Mattifying Primer de la L’Oreal Paris matifiază și netezește tenul, pregătindu-l pentru aplicarea fondului de ten. Acesta din urmă este aplicat mai ușor și aderă perfect. Tenul rămâne catifelat și mătăsos. Baza de machiaj Infallible are o textură fină, răcoritoare, care acoperă imperfecțiunile.

baza de machiaj ten gras

Lioele Secret Pore Rich Balm

Lioele Secret Pore Rich Balm este un primer sub formă de balsam care controlează timp îndelungat secreția excesivă de sebum, matifiază tenul și crește rezistența în timp a machiajului. În plus, formula inovatoare HD conține elementele speciale ce difuzează lumina pentru rezultate excelente în condiții de filmare sau fotografie de înalta rezoluție.

baza de machiaj ten gras

Citește și:

Cea mai bună pudră pentru fixarea machiajului

Rutina de îngrijire: mască pentru ten normal, uscat și gras