Barack și Michelle Obama – fotografii în premieră cu ocazia aniversării căsătoriei lor

barack michelle obama

Fostul cuplu prezidențial a aniversat joi 27 de ani de la căsătoria lor prin publicarea unei serii de fotografii în premieră. ”Cum spuneau și Beatles: E din ce în ce mai bine odată cu trecerea timpului. Îți multțumesc, iubito, pentru 27 de ani minunați!” i-a scris Barack Obama, cel de-al 44-lea președinte american, soției sale, Michelle.

Brack Obama (58 de ani) a publicat mai multe fotografii alături de Michelle Obama (55 de ani) din timpul unei vacanțe în Tanzania, iar fosta primă doamnă a făcut publice, la rândul ei, câteva fotografii de pe terasa unei case cu vedere la portul din Martha’s Vineyard, unul dintre locurile lor de vacanță preferate.

View this post on Instagram

Like the Beatles said: It’s getting better all the time. Thanks, babe, for 27 amazing years!

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on

Acum 27 de ani, tipul ăsta mi-a promis o viață plină de aventuri. Aș spune că s-a ținut de cuvânt. Pentru noi, viitori părinți singuri gata să decopere ce urmează – simțind în același timp magia care n-a unit în urmă cu toți acești ani. La mulți ani, Barack!”, a scris Michelle Obama.

View this post on Instagram

Being your First Lady has been the honor of a lifetime. From the bottom of my heart, thank you. -mo

A post shared by Michelle Obama (archived) (@michelleobama44) on

Cuplul Obama s-a căsătorit pe 3 octombrie 1992, dupa trei ani de relație. Cei doi s-au cunsocut în Chicago, la cabinetul de avocatură la care era angajat Barack Obama, iar Michelle îi fusese desemnată asistentă pe timpul școlii de vară. Cei doi au împreună două fiice, Sasha, de 18 ani și Malia, de 21 de ani.

Categorii Lifestyle