S-a dat startul reducerilor… Și nu numai!

Dacă înainte de sărbători, scuza” pentru shopping era căutarea unei rochii de petrecere sau a unui cadou pentru cineva drag, anul nou vine cu un nou motiv pentru cumpărături – e perioada reducerilor! Este momentul să îţi cumperi acea piesă pe care o ochiseşi de mult, însă pe care nu ţi-o permiteai la preţ întreg, sau pur şi simplu să profiţi de preţurile scăzute la jumătate (sau mai mult!) pentru a-ţi completa garderoba cu diverse piese (eu îţi propun să vânezi piesele clasice pe care nu le ai deja, precum paltoane lungi din lână sau cămăşi simple cu croială masculină, dar şi diverse piese statement care sunt în trend în acest moment, dar pentru care nu ar fi avut sens să plăteşti preţ întreg, căci nu există certitudinea că vor fi prea multă vreme în tendinţe).

Băneasa Shopping City a dat startul reducerilor de iarnă – şi nu numai! Pe lângă faptul că ai la dispoziţie un mix de magazine care garantează că ai să găseşti absolut orice îţi doreşti (haine, accesorii, obiecte de decoraţiune sau lifestyle, delicatese, etc), shopping center-ul propune încă un motiv pentru cumpărături.

În weekendurile 14.01 – 15.01.2017 şi  21.01 – 22.01.2017 te poţi distra topind sfere de gheaţă care au în interioul lor vouchere ce garantează un premiu pe care îl vei primi pe loc. Tot ce trebuie să faci este să prezinţi bonuri de cumpărături din magazinele din Băneasa Shopping City în valoare minimă de 100 de lei. Pentru grupuri formate din 4 prieteni, mall-ul a pregătit figurine din gheaţă care odată topite vor garanta o experienţă de neuitat – una dintre ele este vizionarea unui film la alegere la VIP Grand Cinema & More.

Nu uita de asemenea să foloseşti din plin aplicaţia CITY iLOVE! În perioada reducerilor orice bon scanat îţi aduce dublul numărului de puncte.

Foto: Băneasa Shopping City