Bali, prin ochii unui veșnic călător: Chrisa Dobreanu (OMRA)

Designerul Chrisa Dobreanu, persoana din spatele brandului OMRA, este un veșnic călător în lumea largă. Merge în zeci de vacanțe în fiecare an, iar acum ne vorbește un pic despre Ubud, Bali, și ne invită să descoperim culorile unui colț de lume în care natura este nealterată și frumoasă.

 

Am călătorit în ultimii zece ani în atâtea zone tropicale, insule exotice, resorturi de lux, dar nici o altă destinație nu se apropie de frumusețea naturii din Ubud în luna Ianuarie 💚

Locuitorii din Bali au o recunoștință pură, idilică pentru Mama Natură, sustenabilitatea este în firea lor, iar zâmbetul și modestia se regăsește negreșit pe fețele  localnicilor.


Ubud este locul în care vei redescoperi culorile, intense, vibrante, energizante. 

Ubud este destinația perfectă pentru o experiență de neuitat și va rămâne pentru eternitate în existența mea.

Ce trebuie să mai știi despre Bali

-Dintre cele 17.000 insule ale „Indoneziei”, Bali este singura care a reușit să-și conserve hinduismul, în vreme ce restul țării a adoptat islamismul.

-Dimensiunile reduse ale insulei sunt un plus pentru orice vizitator, pentru că astfel vei putea experimenta cam tot ce are locul de oferit, în decursul a numai câteva săptămâni.

-Ubud este cel mai bogat oraș din Bali și, totodată, cel mai artistic și mai mistic spațiu al insulei.  Aici vei putea avea parte de cursuri de yoga, servicii terapeutice, restaurante vegetariene și peisaje care îți vor tăia răsuflarea.

-Ubud are chiar propriul lui jungle book în inima pădurii: Jungle Fish, un loc perfect pentru înot și pentru a te pierde în frumoasele peisaje tropicale.

Categorii Lifestyle