Bagaj de vacanţă: 1 produs fără de care nu pleci nici în ruptul capului

Bagaj de vacanta

De ceva vreme, plănuiesc un city-break  în Italia. Ştiu de pe acum că mă voi bucura de zile însorite. Am rezervat hotelul. Am luat biletele de avion. Cu cât se apropie mai mult ziua plecării, cu atât îmi dau seama însă că trebuie să găsesc o metodă prin care să călătoresc light.

În general, am tendinţa de a împacheta o mulţime de lucruri, pe care le uit în valiză pe toată durata sejurului. Iar dacă în ceea ce priveşte hainele, fac compromisuri mai uşor, nu la fel stau lucrurile când trebuie să decid ce produse de beauty să iau cu mine.

Ştiu, ştiu. Nu sunt singura. Tocmai, de aceea, mi s-a părut amuzant să le provoc pe Sînziana Iaru (make-up artist şi trainer la Sînziana Iaru Make-Up School), pe Arabela Zadic, Brand Ambassador Sebastian Professional, şi pe Alina Cuzuban, nail artist Melkior să îmi spună la ce produs nu ar renunţa sub nicio formă.

Sînziana Iaru, make-up artist şi trainer la Sînziana Iaru Make-Up School: „Oricât de încărcat bagajul, nu aş pleca niciodată în vacanţă fără rujul lichid American Doll de la Anastasia Beverly Hills. Este nuanţa perfectă de roşu. În plus, este rezistent la transfer şi îl pot purta pe buze toată ziua, fără să port grija retuşului permanent. Mă binedispune şi mă face să încep orice dimineaţă zâmbind”.

Anastasia Beverly Hills
Ruj lichid American Doll, Anastasia Beverly Hills

Arabela Zadic, Brand Ambassador Sebastian Professional: „Mă supui un test dificil. Mă pregăteam deja să îţi spun că sunt trei produse pe care le-aş lua cu mine în vacanţă: Trilliant, un spray care oferă părului hidratare şi strălucire, Zero Gravity, un fixativ uşor şi Shine Crafter, o ceară modelantă, toate de la Sebastian Professional. Nu pot să le iau pe toate trei? OK, atunci nu aş renunţa sub nicio formă la Trilliant.  Întrucât oferă protecţie termică şi contra razelor UV, e ideal pentru sejururi cu mult soare. Spray-ul poate fi aplicat şi pe părul zvântat, cât şi pe părul uscat, pentru mai multă textură şi luciu.”

spray pentru par
Spray pentru păr Trilliant, Sebastian Professional

Alina Cuzuban, nail artist Melkior: „Răspunsul nu va fi cel pe care îl aştepţi. Îmi imaginez că te gândeai că nu aş pleca fără un lac de unghii. Am însă o surpriză pentru tine. Întrucât Melkior a lansat patru noi nuanţe de ojă semipermanentă (Ever Self, Ever Joy, Ever and Ever și Ever Nostalgic ), iar unghiile mele vor arăta impecabil pe toată durata vacanţei, nu aş pleca nici în ruptul capului dacă nu le-aş purta pe unghii. Asta înseamnă că am mai mult loc în bagaj, nu?”

Oja Semipermanenta MELKIOR Ever Self, Ever Joy, Ever and Ever, Ever Nostalgic
Nuanţe de ojă semipermanentă (Ever Self, Ever Joy, Ever and Ever si Ever Nostalgic), Melkior