Bad Moms, o comedie pentru toată familia

bad moms

Bad Moms, una dintre cele mai simpatice comedii ale acestei veri, intră astăzi în cinematografele din întreaga țară și promite multe, multe zâmbete și momente haioase, fiind o alegere numai bună pentru acest weekend.

Filmul o are în prim plan pe Amy Mitchell (Mila Kunis), o femeie a cărei viață este aparent perfect: are o familie frumoasă, doi copii inteligenți, lucrează în vânzări pentru o companie de cafea foarte populară și pare că reușește să facă față cu brio oricărei provocări. Singura problemă e că… Amy nu mai are timp nici să respire. Soțul ei, Mike (David Walton), trăiește în lumea lui, șeful ei, care pare un adolescent, o stresează permanent și, ca și când toate acestea nu ar fi îndeajuns, Gwendolyn (Christina Applegate), președinta comitetului de părinți de la școala copiilor săi, o aglomerează cu tot felul de sarcini… inutile.

bad moms 2

Epuizată din cauza tuturor responsabilităților pe care încearcă întotdeauna să le rezolve cât mai bine, Amy se hotărăște să ia o pauză și să uite de toate convențiile! Aceasta face echipă cu timida Kiki (Kristen Bell) și extravaganta Carla (Kathryn Hahn), iar cele trei încep împreună o revoltă împotriva tuturor mamelor (aparent) perfecte, un „război” care va stârni nenumărate hohote de râs.

bad moms3

Însă planul lui Amy de a se detașa de griji nu iese tocmai așa cum se aștepta ea și, în scurt timp, se trezește implicată într-un conflict care îi vizează și pe copiii săi. Iar șeful său este tot mai nemulțumit de comportamentul ei iresponsabil și decide să ia măsuri în ceea ce o privește. Fără să vrea, Amy se transformă dintr-o supermamă într-o rebelă care trebuie să lupte cu toate armele de care dispune pentru dreptatea sa.

Bad Moms are premiera la cinema pe 29 iulie.

Categorii Lifestyle