“Back to school”. Primul capitol de modă

Pentru orice mamă, începerea școlii aduce și o preocupare aparte pentru garderoba de toamnă a copiilor. Și, fie că recunoaștem onest sau încă pretindem că este o temă din categoria impuse, această îndatorire specifică vine mixată perfect cu plăcerea vinovată de a te aventura printre rafturile pline de haine cool.

Poate că recunoașteți multe dintre voi sentimentul. Cumpărăturile de haine pentru copii sunt una dintre plăcerile care se asortează cel mai bine cu acea oră din mijlocul zilei, petrecută în magazinul H&M, la departamentul copii. Aproape că am putea descrie și un posibil itinerariu bine stabilit: tricourile simple în culori neutre, hainele sport, jerseurile cu imprimeuri amuzante, pijamale cu supereroi, rochițele din tul și jachete stilate în miniatură. Apoi, inevitabil, naufragiem asumat la departamentul de accesorii unde decidem că este nevoie de multe coroane de prințesa pentru începerea noului an școlar.

La fiecare final de august, lansarea colecției Back to school este o invitație prietenoasă pentru fiecare mamă să deseneze un itinerariu personal pentru această îndatorire de cumpărături. Dar este și un pretext relaxant să descopere amintiri, bucurii și emoții aparte, țesute în jurul acestui moment special al începutului de an școlar.

Iar în filmul de mai sus, am încercat să surprindem confesiunile Andreei Esca despre această experiență. Și la ea, povestea este tot despre prietenie, aventuri la cumpărături și haine mereu cool.

Enjoy!

Categorii Video