Baby boom! Ce vedete se pregătesc să devină mame în 2017?

2017 va fi cu siguranță un an interesant, mai ales că numeroase vedete, printre care și Beyoncé și Amanda Seyfried, se pregătesc să devină mame (unele pentru prima dată), așa că ne așteptăm la o explozie de fotografii cu bebeluși pe conturile de Instagram ale starurilor.

Așadar, pe cine vom sta cu ochii anul acesta?

Amanda Seyfried & Thomas Sadoski

Pe Amanda Seyfried am urmărit-o în zeci de filme (Mean Girls, Dear John, Letters to Juliet, Gone, In Time), dar și pe contul său de Instagram (@mingey), unde postează zeci de poze simpatice cu ea și adorabilul său patruped, Finn. După relațiile de lungă durată cu Dominic Cooper și Justin Long, aceasta a început să iasă cu Thomas Sadoski, actorul din The Newsroom și partenerul său din filmul The Last Word. La finalul anului trecut, cei doi au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată.

George & Amal Clooney

Se numără printre cele mai cool cupluri din lumea starurilor, așa că ne-am bucurat enorm când am aflat că Amal este însărcinată. Iar bucuria este dublă, pentru că cei doi vor avea gemeni. Actorul George Clooney (55 de ani) și soția sa, Amal (39 de ani), o cunoscută avocată pentru drepturile omului (îl reprezintă inclusiv pe Julian Assange, fondatorul WikiLeaks), s-au căsătorit în 2014, la Veneția, iar în vara acestui an vor deveni părinți pentru prima dată.

Beyoncé & Jay-Z

De-a lungul timpului, au existat atât de multe zvonuri false privind o nouă sarcină a lui Beyoncé, încât nu mai credeam că mai sunt șanse pentru o astfel de veste. Dar iată că s-a întâmplat: pe 1 februarie, artista a confirmat că este din nou însărcinată, de această dată cu gemeni. Beyoncé & Jay-Z mai au împreună o fetiţă, Blue Ivy, care s-a născut în 2012.

Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham

Luna trecută, Rosie Huntington-Whiteley a confirmat că este însărcinată postând o fotografie în stilul lui Beyoncé pe contul său de Instagram. Modelul Victoria’s Secret și iubitul ei, actorul Jason Statham, cu care are o relație de aproape șapte ani, vor deveni părinți pentru prima dată.

Very happy to share that Jason and I are expecting!! Lots of love Rosie x ❤👼🏼 Photo by @jasonstatham

A post shared by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

Cheryl Cole & Liam Payne

Cheryl Cole a reușit să își ascundă burtica luni întregi, purtând ținute cu mult volum, însă de curând a confirmat că ea și iubitul ei, Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, se pregătesc să devină părinți.

Gal Gadot & Jaron Varsano

Pe Gal Gadot o așteaptă un an încărcat: în această vară o vom vedea în Wonder Woman, prima producție DC Comics în care personajul principal este o supereroină, așa că ne așteptăm la multă agitație și multe apariții glamorous la premierele din diferite orașe. În plus, actrița și soțul ei, Jaron Varsano, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară.

Happy #spousesday to my one and only ❤️ @jaronvarsano

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Foto: hepta.ro, Instagram

Categorii Lifestyle